42
Tietoevry Estonia AS
SÜSTEEMIANALÜÜTIK
Tietoevry Estonia AS
Tietoevry Estonia AS

SÜSTEEMIANALÜÜTIK

Tietoevry Estonia AS

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Analüüsivõime UML SQL Suhtlemisoskus Meeskonnatöö Arvutite Tarkvara Planeerimine läbirääkimine esitlusoskus

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Jevgenia Lukk

TietoEVRY on Põhja-Euroopa suurim IT täislahendusi pakkuv ettevõte. Meie missiooniks on infoühiskonna ehitamine ning oleme oma tegevustes spetsialiseerunud suurte infosüsteemide loomisele, integreerimisele, hooldusele ja arendamisele. Oleme esindatud 90-s riigis enam kui 24 000 spetsialisti poolt, kes tegelevad innovatsiooni ja digitaliseerimise viimisega igasse elu- ja ärivaldkonda.
Eestis pakume IT-alaseid konsultatsiooni-, arendus- ning hooldusteenuseid, mis hõlmavad nii äriprotsesside analüüsi ja arendust, infotehnoloogiliste strateegiate koostamist kui ka tarkvarasüsteemide analüüsi, ehitamist, integreerimist ja juurutust. Lisaks tegeleme tarkvaraarendus- ning hankimisprotsesside alase nõustamisega ning pakume infosüsteemide ja serverite seire- ning hooldusteenuseid.

Usume, et meie pikaajaline edu rajaneb meie väärtustel, milleks on avatus, usaldus ja mitmekesisus. Meie tegevust mitmekesisuse valdkonnas on tunnustatud TietoEVRY nimetamisega maailma kõige võrdõiguslikumaks tehnoloogiafirmaks kui ka mitmekesisuse märgisega, mille esimese IT-ettevõttena Eestis pälvisime.

Oled huvitatud rohkem teada saama? Võta meiega ühendust recruitment.estonia@tieto.com!


Ettevõtte kodulehthttps://www.tietoevry.com/ee