27
Tallinna Ülikool
Valgustehnika hoidla tehnik
Tallinna Ülikool
Tallinna Ülikool

Valgustehnika hoidla tehnik

Tallinna Ülikool

Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia ja kunstide instituudi (BFM) tehnika- ja tootmiskeskusesse on oodatud tööle osalise tööajaga

VALGUSTEHNIKA HOIDLA TEHNIK,

kelle peamisteks tööülesandeks on:

*tehnikarendi korraldamine: tehnika väljaandmine, rendilepingute sõlmimine, rendilevõtja juhendamine tehnika kasutamisel;
*tagastatud tehnika seisukorra kontroll ning selle ettevalmistamine järgmiseks rendiks;
*teavitamine tehnika hoolde- või remondivajadustest ning rendialaste kirjalike kokkulepete rikkumistest;
*tehnika inventuuri läbiviimine;
*vajadusel asendamine BFMi kaamera- ja helitehnika hoidlas.

Sobival kandidaadil on filmi või meedia alane bakalaureusekraad või rakenduskõrgharidus (võib olla omandamisel). Ootame vähemalt aastast töökogemust, mis oleks seotud filmi ja televisiooni valgustehnika kasutamisega. Kasuks tuleb hariduse, filmikunsti või televisiooni valdkonna kogemus. Vajalik on inglise keele oskus kesktasemel (B2) erialase sõnavara valdamisega.

Peame oluliseks filmi ja televisiooni valgustehnika tundmist ning valmisolekut üliõpilaste juhendamiseks. Kontoritarkvara heal tasemel kasutamise oskus. Tehnikuna peaksid Sa olema kohusetundlik, täpne, usaldusväärsus. Kindlasti hea pinge- ja rutiinitaluvusega. Kasuks tuleb hea suhtlemisoskus ning oskus töötada meeskonnas.

Omalt poolt pakume huvitavat ja mitmekesist tööd BFMi rahvusvahelises keskkonnas, toetavaid kolleege, puhkust 35 kalendripäeva aastas, enesetäiendamise ja tervisesportimise võimalusi. Töökoormus on 28 tundi nädalas ning tööaeg määratakse graafiku alusel.

Tööle asumine esimesel võimalusel.

Konkursil osalemiseks palume esitada elulookirjeldus ja motivatsioonikiri koos palgasooviga hiljemalt 5. detsembriks e-posti aadressile konkurss@tlu.ee märgusõnaga „Valgustehnika hoidla tehnik" või kandideerida läbi CV-Online süsteemi.

Lisainfo: Balti filmi, meedia ja kunstide instituudi tehnikadirektor Tarmo Rajaleid, tarmo.rajaleid@tlu.ee, 5810 0035

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Narva mnt 27

Tööaeg

  • Osaline tööaeg

Keeled

  •  Inglise
Kontaktisik
Tarmo Rajaleid
5810 0035

Tallinna Ülikool on avalik-õiguslik ülikool, mis toetab Eesti arengut teadustulemuste rakendamise, haritlaste ettevalmistamise, ühiskondliku mõttevahetuse ning akadeemilise partnerluse edendamise kaudu. Väärtustame professionaalsust, avatust, kvaliteeti ja ühtsust. Peame oluliseks interdistsiplinaarsust ja rahvusvahelisust ning kõrget taset õppe-, teadus- ja loometöös.


Ettevõtte kodulehthttps://www.tlu.ee

Sarnased töökuulutused:

Õpetajate Lehe ajakirjanik
SA KULTUURILEHT
Tallinn
€ 1600 – 1600
Tähtaeg: 28.04.2024
ENERGEETIKA TEADUR
Tallinna Tehnikaülikool
Kohtla-Järve

Tähtaeg: 31.05.2024
Aknapesija kõrgustes
Skyproff OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 19.04.2024