140
Elektriprojekteerija
EULE OÜ
Elektriprojekteerija
EULE OÜ
Elektriprojekteerija
EULE OÜ

Elektriprojekteerija

EULE OÜ

EULE ootused Sulle

Eeldame Sinult, oma uuelt kolleegilt rakenduskõrghariduse olemasolu või erialase kõrghariduse omandamisega lõpusirgel olemist (eeldusel, et Sa oled võimeline koolis omandatud teadmisi praktikas 100% rakendama). Kuna ettevõte osutab teenuseid ka riigisektorile, siis peaksid Sa rahuliku südamega olema nõus ja valmis taustakontrolliks. Varasem erialane töökogemus tuleb kasuks, aga me ei nõua seda. Kõige olulisem on erialaste teadmiste ja praktiliste oskuste olemasolu ning õppimisvõime. Soovime, et Sa näitaks oma tegevuses üles stabiilsust ja kohusetundlikkust. Eeldame, et Sa saad aru vastutuse ja korrektsuse mõistetest ning oled võimeline enda tegevusi planeerima ning oma aega juhtima. 

Sinu tööülesanded EULEs

Sinu tehtava töö sisuks on ennekõike elektripaigaldiste projekteerimine alates eramutest ja lõpetades äri-, ühiskondlike ning tööstushoonete ja unikaalsete ehitistega nii riigi- kui erasektoris. 6-kuulises ajaraamis võiksid Sa neid projekte ka juhtima hakata. Samas ei maksa heituda, kui esialgu on teadmised ja kogemused projektijuhtimisest puudulikud. Oluline on armastada oma töövaldkonda, soov areneda ja ettevõttesiseselt nii horisontaalis kui vertikaalis edasi liikuda.

Sinu arenguperspektiiv EULEs

Ettevõttesiseselt on Sul 2 olulist teetähist, mida silmas pidada. Esmalt saad Sa liikuda projekteerija ametikohalt projekti eest vastutaja (projektijuhi) ametikohale (näitek 6-kuulises perspektiivis). Teine etapp on liikumine üldprojektijuhi ja peainseneri ametikohale. Sealjuures eksisteerib reaalne võimalus välja jõuda ettevõtte tegevjuhi ametikohale aga see on juba Sinu enda võimekuse ja ambitsioonide küsimus. Eespool kirjeldatut aitab saavutada rahulik töökeskkond, kus tagumikutundide lugemise asemel keskendutakse resultaadile - Sa saad olla oma aja peremees eeldusel, et tööülesannete täitmine toimub tulemuslikult.

BrutokuupalkBruto kuus  € 1500 - 2000

Lisahüved: Transpordikompensatsioon Sidevahendikompensatsioon Tasuta parkimine Harivad ettevõtmised

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Akadeemia tee 21/6 (Küberneetika Maja / TEHNOPOL)
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Erialased teadmised ja praktilised oskused BIM mudelis töötamise oskus MS Office põhirakenduste kasutamisoskus Teadmised projektijuhtimisest Projekteerimistarkvara (Revit, CADMATIC ja AutoCAD) praktilise kasutamise oskus

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Tõnu Kutsar
+372 50 18 069

EULE OÜ on üle 20 aastat Eesti turul tegutsenud elu- ja töökeskkonna süsteemilahenduste asjatundja. EULE OÜ tegeleb projekteerimise, disainimise, konsultatsiooni, koolituse, projektijuhtimise ning omanikujärelevalve teenuste osutamisega järgmistes valdkondades: turvaline elukeskkond ja digitaalsed turvalahendused, targa maja lahendused ja nutikodud, digitaalsed kommunikatsioonilahendused, nõrkvoolulahendused ja ELV-süsteemid, tugevvoolupaigaldised, tuleohutuslahendused- ja süsteemid. EULE OÜ eristub oma konkurentidest seetõttu, et töötab paigaldusettevõtetest sõltumatult ja kaitseb klientide huve projekteerimisest kuni objekti käivitamiseni. EULE OÜ olnud ja on ka edaspidi väga oluliste objektide valmimise juures. Kogemus on meie tugevus. Tänane EULE on välja kasvanud ettevõttest TELEALARM, mille nime all tegutseti 2020. aasta alguseni. Uus identiteet koondab EULE töövalkondi paremini ja aitab pilgu pöörata laiemale turule. Seetõttu on ka EULE slogan loodud rahvusvaheliselt mõistetavaks: "WE DESIGN YOUR PEACE OF MIND" - me loome Sinu meelerahu.



Ettevõtte kodulehthttps://eule.ee/et

Sarnased töökuulutused:

Tehnosüsteemide hooldustehnik Võrumaal
SOL Baltics OÜ
Eesti

Tähtaeg: 08.05.2024
Mõõtespetsialist
Metrosert AS
Tallinn
€ 2000
Tähtaeg: 19.04.2024
Raadioinsener
Töötukassa vahendatud pakkumised
Tallinn
€ 1600 – 2100
Tähtaeg: 04.05.2024