54
Värvitöökoja tehnik
Ampler Bikes
Värvitöökoja tehnik
Ampler Bikes
Värvitöökoja tehnik
Ampler Bikes

Värvitöökoja tehnik

Ampler Bikes

Kutsume sind meiega liituma värvitöökoja tehnikuna, et anda oma panus rohelise linnatranspordi kättesaadavaks tegemisse.

Ampler Bikes loob jätkusuutlikult ehitatud elektrijalgrattaid, mis pakuvad sõitjatele rõõmu ja inspireerivad. Töötame selle nimel, et kõigil oleks võimalik kasutada mõnusaid nullemissiooniga linnatranspordi lahendusi. Meie rattad sobivad igaühele ning aitavad lahti saada liiklusummikutest, parkimismuredest ja vähendada heitgaaside hulka linnades. Ampleri ratastele on hiilgava hinnangu andnud väljaanded nagu The Verge, The Guardian ja TechRadar. Meie tegevjuhti on ettevõtlusauhindade konkursil pärjatud aasta noore ettevõtja tiitliga ning eelmisel aastal võitsime parima disainirakendaja auhinna. Ampleri tootmismaht kasvab kiiresti ja otsime enda tiimi inimesi, kes tahavad anda oma panuse liikluskultuuri muutmisse.

Milles sinu töö seisneb?

Värvitöökoja tehnikuna on sul oluline roll tippkvaliteediga elektrirataste maailma viimisel. Sinu ülesandeks on erinevate jalgratta detailide (raamid, kahvlid, porilauad) pulbervärvimiseks vajaliku ettevalmistuse teostamine ja pärast värvimist detailide visuaalse kontrolli teostamine. Hakkad oma töös kasutama parimaid olemasolevaid töövahendeid ja masinaid ning tegeled muuhulgas nii detailide maskimise kui ka hiljem maskide eemaldamisega. Vajadusel toetad meie uue pulbervärviliini tööd ka manuaalselt värvipüstoliga detailidele korrektuure tehes. Sul ei ole vaja eelnevat kogemust jalgratastega ega värvimisega - õpetame sind kohapeal välja!

Mida vajad värvitöökoja tehniku ametis säramiseks?

Sobid sellele kohale, kui sul on tehnilist taipu ja tahad midagi ise oma kätega ära teha. Saad selle tööga hakkama, kui omad varasemat kokkupuudet tööriistadega ja oled huvitatud enda arendamisest. Sa oled püsiv ja naudid rutiinset tööd, kuid samas meeldib sulle õppida ning võtta kasutusele uusi ja paremaid töövõtteid. Usud, et väljakutsed on ületamiseks - kui näed probleemi, siis lööd käed külge ja mõtled kaasa lahenduste leidmisel. Sa oskad eesti ja inglise keelt suhtlustasandil, mis aitab sul edukalt toimetada Ampleri rahvusvahelises keskkonnas.

Kellega hakkad koos töötama?

Ampleri rattaid loovad 120+ inimest Eestis, Saksamaal, Hollandis ja Šveitsis. Oleme Eesti firma ja rattaid paneme kokku Jüri alevikus Harjumaal. Ampleri rattapoed asuvad Berliinis ja Kölnis Saksamaal ning Tallinnas. Lähiajal avame oma rattapoed ka Šveitsis ja Hollandis. Meil on kontorid Jüris, Tallinnas ja Berliinis. Meie igapäevaseid otsuseid juhivad väärtused nagu hoolivus, jätkusuutlikkus ja vastutustundlikkus. Sa hakkad töötama meie värviosakonnas nii värvitöökoja juhi kui tehnikutega. Lisaks teed koostööd kvaliteediosakonna ja tootmise teiste üksustega. Meie värvitöökoda asub Jüris aadressil Kesk tee 19 ja töö toimub E-R fikseeritud kellaaegadel. Töö algusaeg on märts 2022.

Mida me sulle pakume?

  • Sõbralikku ja hoolivat meeskonda, kelle peale saab alati kindel olla
  • Kaasaegset töökeskkonda parimate töövahenditega
  • Võimalust areneda ettevõtte sees
  • Koolitusi sinu professionaalse arengu toetamiseks
  • Ampleri ratast isiklikuks kasutamiseks
  • Sporditoetust
  • Tööandja tervisekindlustust
  • Ampleri optsioone, mis teevad sind meie väikeosanikuks

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Jüri, Harjumaa, Eesti
    Kesk tee 19

Tööaeg

  • Täistööaeg

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Triin Liisma
56658813

Ampler Bikes loob jätkusuutlikult ehitatud elektrijalgrattaid, mis pakuvad sõitjatele rõõmu ja inspireerivad. Töötame selle nimel, et kõigil oleks võimalik kasutada mõnusaid nullemissiooniga linnatranspordi lahendusi. Meie rattad sobivad igaühele ning aitavad lahti saada liiklusummikutest, parkimismuredest ja vähendada heitgaaside hulka linnades. Ampleri ratastele on hiilgava hinnangu andnud väljaanded nagu The Verge, The Guardian ja TechRadar. Meie tegevjuhti on ettevõtlusauhindade konkursil pärjatud aasta noore ettevõtja tiitliga ning eelmisel aasta võitsime parima disainirakendaja auhinna. Ampleri tootmismaht kasvab kiiresti ja otsime enda tiimi inimesi, kes tahavad anda oma panuse liikluskultuuri muutmisse.

Ampleri rattaid loovad 130+ inimest Eestis ja Saksamaal. Oleme Eesti firma ja rattaid paneme kokku Jüri alevikus Harjumaal. Ampleri rattapoed asuvad Berliinis ja Kölnis Saksamaal. Meil on kontorid Jüris, Tallinnas ja Berliinis. Meie igapäevaseid otsuseid juhivad väärtused nagu hoolivus, jätkusuutlikkus ja vastutustundlikkus.




Ettevõtte kodulehthttps://amplerbikes.com/et