25
Talendibaas OÜ aitab leida
Java vanemarendaja
Talendibaas OÜ aitab leida
Talendibaas OÜ aitab leida

Java vanemarendaja

Talendibaas OÜ aitab leida

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Endla 4

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Java

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Reili Purkas
5744 6868

Datel on üks vanimaid IT-ettevõtteid Eestis ning üks väheseid suuri IT ettevõtteid, mis põhineb Eesti erakapitalil. Ettevõtte käive oli 2020. aastal üle 13 miljoni euro, ettevõttes töötab ligi 100 spetsialisti. Datelis on kolm osakonda, millest suurim on tarkvara osakond, mille töö toimub peaasjalikult projektimeeskondade kaupa.

Meie põhiväärtused
* me austame inimesi - nii ennast kui kolleege ja kliente - me alati väärtustame ja respekteerime inimesi meie ümber;


* me muudame maailma paremaks – väärtusloome on ajatu ning alati uuenev seoses areneva keskkonnaga. Me muudame maailma inimeste jaoks paremaks. Selleks me oleme keskkonnateadlikud, loovad ja arukad, keskendume arukatele ja väärtuslikele lahendustele ning inseneriväärikusele.


* me täidame alati oma lubadused - nii klientide ees kui ka omavahel. Au ja väärikuse peegelduseks on sõnapidamine. See loob aluse prognoositavusele, investeeringute kaitsele, efektiivsusele ja usaldusele. Kindlus sõnapidamises loob töörahu ja meeskonna õlatunnet, julgustab seadma kõrgeid eesmärke ning käsitlema ratsionaalselt riske. Selline suhtumine tähendab ka valmisolekut ennast ja teisi nende lubaduste täitmisel julgustada.

 


Ettevõtte kodulehthttps://talendibaas.ee/