44
Laohoidja
Ampler Bikes
Laohoidja
Ampler Bikes
Laohoidja
Ampler Bikes

Laohoidja

Ampler Bikes

Kutsume sind meiega liituma laohoidjana, et anda oma panus rohelise linnatranspordi kättesaadavaks tegemisse.

Ampler Bikes loob jätkusuutlikult ehitatud elektrijalgrattaid, mis pakuvad sõitjatele rõõmu ja inspireerivad. Töötame selle nimel, et kõigil oleks võimalik kasutada mõnusaid nullemissiooniga linnatranspordi lahendusi. Meie rattad sobivad igaühele ning aitavad lahti saada liiklusummikutest, parkimismuredest ja vähendada heitgaaside hulka linnades. Ampleri ratastele on hiilgava hinnangu andnud väljaanded nagu The Verge, The Guardian ja TechRadar. Meie tegevjuhti on ettevõtlusauhindade konkursil pärjatud aasta noore ettevõtja tiitliga ning eelmisel aastal võitsime parima disainirakendaja auhinna. Ampleri tootmismaht kasvab kiiresti ja otsime enda tiimi inimesi, kes tahavad anda oma panuse liikluskultuuri muutmisse. 

Milles sinu töö seisneb?

Laohoidjana on sul oluline roll tootmisprotsessi sujuvuse ja tõhususe hoidmises. Sinu vastutuseks on varustada tööüksusi materjalidega ning tagada lao toimimine. Sinu ülesanneteks on sissetuleva kauba vastuvõtt, kontroll ja markeerimine. Samuti tegeled kauba pakkimise, väljastamise ning saatelehtede koostamisega. Sinu vastutusalas on laovarude igapäevane jälgimine, inventuuride läbiviimine koos tiimikaaslastega ning laoruumide korras hoidmine. Sinu töö on mitmekesine, sest suhtled tihedalt meie klienditeeninduse ja tootmise tiimidega. Ampler on rahvusvaheline ettevõte, nii et sinu ülesandeks on ka kauba liikumise organiseerimine meie ladude ja tootmise vahel erinevates riikides.

Mida vajad laohoidja ametis säramiseks?

Sobid sellele kohale, kui sul on varasem töökogemus logistikas või laonduses. Haridus logistikavaldkonnas ja kogemus laotehnikaga on boonuseks. Sulle meeldib meeskonnatöö ja usud, et laohoidja saab positiivselt mõjutada tootmise sujuvust. Sa jääd pingelistes situatsioonides rahulikuks ja kiiresti muutuvad olud ei tekita sinus stressi. 30 kg kastide tõstmine ei ole sinu jaoks probleem ning sa ei pelga füüsilist tööd. Räägid vabalt eesti ja inglise keeles, mis aitab sul edukalt toimetada meie rahvusvahelises tiimis. Teadmised jalgratastest, huvi mehaanika vastu ning saksa keele oskus on kõik lisaboonuseks. 

Kellega hakkad koos töötama?

Ampleri rattaid loovad 120+ inimest Eestis, Saksamaal, Hollandis ja Šveitsis. Oleme Eesti firma ja rattaid paneme kokku Jüri alevikus Harjumaal. Ampleri rattapoed asuvad Berliinis ja Kölnis Saksamaal ning Tallinnas. Lähiajal avame oma rattapoed ka Šveitsis ja Hollandis. Meil on kontorid Jüris, Tallinnas ja Berliinis. Meie igapäevaseid otsuseid juhivad väärtused nagu hoolivus, jätkusuutlikkus ja vastutustundlikkus. Sa hakkad töötama meie Jüri tehases tarneahela osakonnas koos laojuhi ning laohoidjatega. Teed igapäevaselt koostööd tootmistiimidega, kes jalgrattaid kokku panevad ja klientidele saadavad. 

Mida me sulle pakume?

  • Sõbralikku ja hoolivat meeskonda, kelle peale saab alati kindel olla
  • Kaasaegset tehast parimate töövahenditega
  • Hubast töökohta, mis on puhas ja soe ja kus köögis on snäkke
  • Võimalust areneda ettevõtte sees
  • Koolitusi sinu professionaalse arengu toetamiseks
  • Ampleri ratast isiklikuks kasutamiseks
  • Sporditoetust
  • Tööandja tervisekindlustust
  • Ampleri optsioone, mis teevad sind meie väikeosanikuks

Palun saada meile ingliskeelne CV.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Jüri, Harjumaa, Eesti
    Uus-Ringi tee 5

Tööaeg

  • Täistööaeg

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Triin Liisma
56658813

Ampler Bikes loob jätkusuutlikult ehitatud elektrijalgrattaid, mis pakuvad sõitjatele rõõmu ja inspireerivad. Töötame selle nimel, et kõigil oleks võimalik kasutada mõnusaid nullemissiooniga linnatranspordi lahendusi. Meie rattad sobivad igaühele ning aitavad lahti saada liiklusummikutest, parkimismuredest ja vähendada heitgaaside hulka linnades. Ampleri ratastele on hiilgava hinnangu andnud väljaanded nagu The Verge, The Guardian ja TechRadar. Meie tegevjuhti on ettevõtlusauhindade konkursil pärjatud aasta noore ettevõtja tiitliga ning eelmisel aasta võitsime parima disainirakendaja auhinna. Ampleri tootmismaht kasvab kiiresti ja otsime enda tiimi inimesi, kes tahavad anda oma panuse liikluskultuuri muutmisse.

Ampleri rattaid loovad 130+ inimest Eestis ja Saksamaal. Oleme Eesti firma ja rattaid paneme kokku Jüri alevikus Harjumaal. Ampleri rattapoed asuvad Berliinis ja Kölnis Saksamaal. Meil on kontorid Jüris, Tallinnas ja Berliinis. Meie igapäevaseid otsuseid juhivad väärtused nagu hoolivus, jätkusuutlikkus ja vastutustundlikkus.




Ettevõtte kodulehthttps://amplerbikes.com/et

Sarnased töökuulutused:

Tehnilise tiimi juht
Prominion OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 05.05.2024
Kliendihaldur
Sixt
Tallinn
€ 2000
Tähtaeg: 19.05.2024
Tootejuht
CV-Online Estonia OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 05.05.2024