111
Tallinna Sadam AS
Ehituse projektijuht
Tallinna Sadam AS
Tallinna Sadam AS

Ehituse projektijuht

Tallinna Sadam AS

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat, kui sul on ehitusalane kõrgharidus ja vähemalt viie aastane töökogemus projekteerijana, ehitustegevuse juhina, ehitusjuhina või omanikujärelevalve valdkonnas. Oled hea meeskonnamängija ning Sind kõnetavad meie väärtused: avatus, nutikus ja usaldusväärsus. Sul on väga hea suuline ja kirjalik eneseväljendusoskus nii eesti kui inglise keeles ja autojuhiload. Kasuks tuleb ehitusinseneri pädevus tasemel kuus.  

Tööülesannete kirjeldus

Ehituse projektijuhina vastutad Tallinna Vanasadama ja Paldiski sadama ehitusprojektide elluviimise eest.

Tallinna Sadamale kuuluv infrastruktuur, mille hooldamise ja arendamisega tegeleme, on mitmekesine ja eriotstarbeline alustades kaidest ja akvatooriumitest lõpetades terminali hoonete ja avatava sillaga. Sinu igapäevaste tööde hulka kuuluvad projekteerimis- ja ehitustööde tellimine, hangete läbiviimine ning Tallinna Sadama esindamine nende projektide elluviimises. Sa osaled aktiivselt Vanasadama ja Paldiski sadama arenguplaanide koostamises ning panustad Tallinna uue mereäärse linnasüdame arendamisse.

Omalt poolt pakume

Pakume Sulle võimalust panustada Eesti kui mereriigi konkurentsivõime arengusse ning kasutada uusi tehnoloogilisi lahendusi infrastruktuuri arendamises. Sind toetavad pika kogemusega ja sõbralikud kolleegid ning Sul on võimalus laiendada oma silmaringi laevanduse ja logistika valdkonnas. Lisaks palgale ootab Sind rida muid hüvesid (sh. talvepuhkus, sportimise soodustus, ühistegevused) ning erialane areng ja koolitused nii Eestis kui välismaal.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Peeter Nõgu

AS Tallinna Sadam on börsiettevõte, millel on oluline roll Eesti transpordisüsteemis ja
majanduses. Tallinna Sadama grupi tegevused jagunevad peamiselt kauba- ja reisijateäri,
laevanduse ja kinnisvaraarenduse vahel. Meie visioon on saada Läänemere uuendusmeelseimaks sadamaks luues klientidele parima keskkonna ja võimalused arenguks. Me väärtustame avatust, nutikust ja usaldusväärsust.


Ettevõtte kodulehthttp://www.ts.ee

Sarnased töökuulutused:

Betoonitööde projektijuht
LEONHARD WEISS OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 27.04.2024
TEGEVDIREKTOR
BLRT Grupp AS
Tallinn

Tähtaeg: 10.05.2024
Ehitusjuht
CV-Online Estonia OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 25.04.2024