43
Gaasiseadmete tehnik liitu SOL kollektiiviga!
SOL Baltics OÜ

Gaasiseadmete tehnik liitu SOL kollektiiviga!

SOL Baltics OÜ

Ootused kandidaadile

Valmisolek töölähetusteks Eestis.

Tööülesannete kirjeldus

Ootame Sind meie meeskonda, kui Sul on tehniline taip ning sul on vähemalt 1-aastane gaasiseadmete ja hoonete erinevate tehnosüsteemide hoolduse töökogemus. Oled initsiatiivikas ja iseseisev, oskad planeerida tööd ja oma aega. Vajalik on B kategooria autojuhilubade olemasolu.

Igapäevaselt tegeled gaasiseadmete ja teiste tehnosüsteemide hooldusega (sh vesi, kanalisatsioon, küte, ventilatsioon, jahutus jne), erinevate väiksemamahuliste remonttööde planeerimise ja tegemisega, hinnapakkumuste koostamisega ja reageerid operatiivselt avariidele ja väljakutsetele.

Sind ootab rutiinivaba ja paindlik töö ning toetavad töökaaslased. Pakume täiskoormusega tööd, juhendamist ja koolitamist ning kaasaegseid töövahendeid ja ametiautot. Sinu töötasu on konkurentsivõimeline.

Väärtuspakkumine

Õigeaegselt makstav töötasu, sotsiaalsed garantiid, mugavad ja kvaliteetsed tööriided, ergonoomilised ja kaasaegsed töövahendid. Töö tegemiseks on kasutada ametiauto.
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: Lisainfo saamiseks helista 674 7399

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Marit Hõbemägi
SOL Baltics on regiooni suurim kinnisvarahooldus- ja puhastusteenuseid pakkuv partner. Meil on kolmes Balti riigis kokku 2200 töötajat.

Ettevõtte kodulehthttp://www.sol.ee