45
Trimtex Baltic OÜ
Õmblustehnoloog
Trimtex Baltic OÜ
Trimtex Baltic OÜ

Õmblustehnoloog

Trimtex Baltic OÜ

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Pärnu, Pärnumaa, Eesti
    Pärlimõisa tee 25

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Gerli Aavik
58845998

Trimtex Baltic OÜ alustas oma tegevust 2008. aastal, mil Lõuna-Norras asuv pereettevõte alustas tootmisega Pärnus. Brand Trimtex on Skandinaavia turul tegutsenud juba 1976. aastast ja ettevõtte klientideks on spordirõivaste kõrget kvaliteeti hindavad ettevõtted ja spordiklubid.

Kui 2008. aastal oli Eestis alustanud ettevõttel üheksa töötajat, siis tänaseks päevaks on neid 85, kellest ligi neljandik loovad igapäevaselt uusi tootemudeleid ja disaine. Trimtexi põhituruks on Skandinaavia riigid, müügikontorid asuvad Norras, Rootsis ja Taanis. Eestis asuva tütar-ettevõtte vastutusalad on mudeli- ja disaini tootearendus, materjalide hankimine, tootmine ja logistika. Firma üks väärtusi kliendile on unikaalsed disainilahendused – enamus tooteid trükitakse selliste kujunduste ja värvidega nagu klient soovib. Toodete osas on spetsialiseerutud spordialadele nagu triatlon, orienteerumine, jalgrattasõit ja suusatamine. 

Loomingulist keskkonda pakub 2017. aastal omanike investeeringuna valminud hoone Loode-Pärnu tööstuskülas, mis on spetsiaalselt projekteeritud ja ehitatud Trimtexile.


Ettevõtte kodulehthttp://www.trimtex.eu