24
Puhastusteenindaja
Stell Eesti  AS
Puhastusteenindaja
Stell Eesti AS
Puhastusteenindaja
Stell Eesti  AS

Puhastusteenindaja

Stell Eesti AS

Ootused kandidaadile


Kasuks tuleb eelnev töökogemus puhastusvaldkonnas.

Tööülesannete kirjeldus

Põhilisteks tööülesandeks on heakorra tagamine ja hooldus- ning valvekoristuse teostamine meie kliendi erinevatel objektidel üld-, olme ja sanitaarruumides vastavalt tööjuhendile Tallinnas ja Harjumaal. Objektideks on riigiasutuste hooned, bürood ning kaubanduskeskused.

Omalt poolt pakume

Omalt poolt pakume: tööks vajalikku väljaõpet, mugavat ja korralikku tööriietust, kaasaegseid töövahendeid ning erinevaid ettevõttepoolseid soodustusi. Lisaks kindlat töötasu ja sotsiaalset garantiid.

BrutotunnipalkBruto tunnis  € 7

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti

Tööaeg

  • Osaline tööaeg

Oskused

 Õppimisvõime Kohusetundlikkus Klienditeenindus
Kontaktisik
Ekaterina Stsigarets
+37258334535

Stell on kinnisvarakeskkonna juhtimise ettevõte. Meie kireks on kvaliteetse elu- ja töökeskkonna loomine ning oma klientide vara eest hoolitsemine ja selle parendamine.Stelli ajalugu Eestis sai alguse 1995. aastal, kui asutati ESS Puhastusteenused. Ligi 15 aastat kuulusime maailma ühe suurima puhastus- ja haldusteenuste ettevõtete gruppi ISS, mis tänu ühiselt jagatud tarkustele ja oskustele tagas meie ettevõttele enam kui sajandipikkuse kogemustepagasi. Stelli nime all tegutseme aastast 2020. Seoses sooviga pidada sammu kasvava nõ...



Ettevõtte kodulehthttp://www.stell.ee