43
Pharma Nord Eesti OÜ
Tootekonsultant / Product consultant
Pharma Nord Eesti OÜ
Pharma Nord Eesti OÜ

Tootekonsultant / Product consultant

Pharma Nord Eesti OÜ

Ootused kandidaadile

Sobiv kandidaat on ennekõike hea suhtleja. Me soovime, et Sa ei kardaks rääkida võõrastega ning oskaksid sõnumit edukalt edastada, tead, mis on "liftikõne". Kindlasti pead Sa oskama oma aega hästi planeerida, olema kohusetundlik ning sõnapidaja. Soovime, et Sul oleks süvendatud huvi tervislike eluviiside ja preventiivmeditsiini vastu ning Sulle ei ole võõras mõiste "toidulisand". Kuigi meditsiiniline, toitumisalane või loodusteaduste alane eriharidus ei ole eelduseks, ootame, et Sul oleks hea õpilikkus ning tugev soov tööks vajalikud teadmised omandada. Loengute pidamise ja müügitöö kogemus on eeliseks.

Kindlasti on vaja osata kõrgtasemel eesti ja inglise keelt, vene keele oskus on eeliseks. Ilma B-kategooria juhtimisõiguseta seda tööd teha ei saa. 

Tööülesannete kirjeldus

Pharma Nordi tootekonsultandi peamiseks ülesandeks on teha kvaliteetset koostööd apteekide, tervisevaldkonna spetsialistde ja tarbijatega. Peamiseks märksõnaks on "suhtlus" - Sa hakkad läbi viima koolitusi, tegelema klientide muredega ning osalema messidel ja konverentsidel. Sinu töö saab olema väga liikuva iseloomuga - ükski päev ei ole eelmisega ühesugune. Lisaks ootame, et Sa teed koostööd ka oma kolleegidega, aidates läbi viia turu-uuringuid ja tagades sujuva kommunikatsiooni. 

Mida vastu pakume ja kuidas kandideerida?

Meie motivatsioonipaketti kuulub viisakas töötasu, spordikompensatsioon, korralikud töövahendid, toidulisandid ja hea kollektiiv.

Kandideerimiseks palun saada enda eesti- või inglisekeelne kaaskiri koos elulookirjeldusega posti teel aadressile Allika tee 7-203 75312 Peetri alevik, Rae vald, Eesti - Pharma Nord Eesti OÜ.
Konkurss kestab sobiva inimese leidmiseni.

Lisainformatsiooni saate telefoninumbrilt 5377 5888 või meiliaadressilt mprints@pharmanord.com.

Lisainfo

Töötajat otsime lapsehoolduspuhkusele mineva töötaja asemele.

Konkurss kestab sobiva inimese leidmiseni. 

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    (töö üle kogu Eesti)

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Planeerimine Suhtlemisoskus Klienditeenindus Õppimisvõime Pingetaluvus Müük Meeskonnatöö Analüüsivõime Huvi tervisevaldkonna vastu

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Mirjam Prints
53775888

Pharma Nord is one of Europe’s leading manufacturers of preventative nutritional supplements and medical drugs. With its main office and production in Denmark and with 25 subsidiaries and 20 business partners abroad, Pharma Nord covers a large geographical scope. Pharma Nord’s products are known and sold in Europe, in the Middle East, and on the rapidly expanding markets of Asia, Russia, and the United States.


Pharma Nordi peakontor koos tootmisüksusega asub Taanis, kuid meie tooted on esindatud 25 tütarettevõtte ja 20 äripartneri kaudu Euroopas, Lähis-Idas ning kiirelt kasvavatel turgudel Aasias, Venemaal ja Ameerika Ühendriikides.
Pharma Nordi tooted jõudsid Eesti turule aastal 1998. Aastal 2003 asutati Tallinnas Pharma Nordi Eesti esindus, täna asub meie kontor-ladu Peetri alevikus Harjumaal. Pharma Nordi tooted on müügil kõigis apteegikettides üle Eesti. 


Ettevõtte kodulehthttp://www.pharmanord.ee