53
Praktika: Telia IT spetsialist
Telia Eesti AS
Praktika: Telia IT spetsialist
Telia Eesti AS
Praktika: Telia IT spetsialist
Telia Eesti AS

Praktika: Telia IT spetsialist

Telia Eesti AS

Tule Teliasse IT spetsialisti praktikale!

Telia otsib särasilmset praktikanti, kes soovib tutvuda ja saada ettekujutuse Telia äriklientide teenindamisest.

Sinu järgmine võimalus!

Meie juures saad ülevaate Eesti suurima telekommunikatsiooni ettevõtte IT spetsialisti tööst ja aitad kaasa sellele, et kliendid end meie poole pöördudes veelgi paremini tunneksid.
Telia IT spetsialisti tööülesannete hulka kuulub igapäevaselt nii äriklientide teenindamine kui ka Telia majasisese tehnilise toe pakkumine, täpsemalt:


• Kasutajatele IT toe pakkumine;
• Riist- ja tarkvara paigaldamine, testimine, hooldamine ja remonditööde organiseerimine;
• Teostatud tööde dokumenteerimine;
• Kasutajajuhendite koostamine
• IT süsteemide turvalisuse tagamisele kaasa aitamine;
• Osalemine IT arendusprojektides ja uute süsteemide juurutamisel

Oled see Sina?


• Oled telekommunikatsiooni tudeng.
• Sul on huvi telekommunikatsiooni valdkonna ja klienditeeninduse vastu.
• Sul on hea analüüsi- ja suhtlemisoskus.
• Sa oled süsteeme ja täpne.
• Sul on soov ja valmisolek õppida ning julgus tehtu eest vastutada.
• Suhtled korrektsel tasemel eesti keeles kõnes ja kirjas.
• Sul on huvi, milline näeb välja elu Eesti suurimas telekommunikatsiooniettevõttes.

See on rohkem kui lihtsalt praktika!

Me saame pakkuda Sulle sisukat praktikat loomingulises, motiveerivas ja hoolivas ettevõttes, individuaalset juhendajat ja pidevat tagasisidet oma tegevuse kohta ning paindlikkust nii koormuse, praktika tegemise asukoha kui graafiku osas.

Oled huvitatud?

Et meie meeskonnaga liituda, anna endast märku! Kui soovid rohkem teada, kirjuta ruben.jarvesaar@telia.ee. Ootame Sind kandideerima meie ametliku värbamisplatvormi Workday kaudu ning me ei käsitle CV-sid, mis laekuvad emaili või mõne muu kanali kaudu. Niimoodi saame tagada, et Sinu isikuandmed on turvaliselt hoitud. Kandideerimisel lisa kindlasti kaasa oma CV ja praktikajuhend.

Kandideeri praktikale hiljemalt 18.oktoober 2021

Praktika asukoht: Turu 26b, Tartu

Praktika kestvus on ligikaudu kuu ning pakume osalist koormust.

Tere tulemast Teliasse – Sinu uue suure võimaluse koht!

Oleme Telia Company, uue põlvkonna Telco. Meie 20 000 kolleegi teenindavad iga päev miljoneid kliente üle mitmete riikide. Oleme digitaalse süsteemi keskpunkt, mis annab inimestele, ettevõtetele ja ühiskonnale võimaluse suhelda 24/7/365.

Meie peakontor asub Stockholmis. Loe lähemalt www.teliacompany.com

Mitmekesisus rikastab äri ja kultuuri. See loob dünaamika kliendisuhtluses, meie tööviisides ja meeskondades. Usume, et mitmekesisus teeb töö lõbusamaks.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tartu, Tartumaa, Eesti
    Turu 26B

Tööaeg

  • Täistööaeg

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Edvin Priimak
5332 4887

Täna veetakse kaupu droonidega, allkirju antakse digitaalselt, pank on igaühe taskus ja isegi televisioon võib olla reklaamivaba. Eilsed unistused on täna reaalsus. Homme ongi täna.

Tehnoloogia muudab maailma lihtsamaks – aga enam ammu ei ole lihtne selle arenguga sammu pidada. Meie roll on tuua tehnoloogia võimalused inimesteni lihtsal moel. Oluline on, et iga inimene saaks tegeleda rohkem asjadega, mis talle meeldivad. Et ta saaks ise otsustada. Ise valida – kas olla tööalaselt produktiivsem või kuidas olla rohkem lähedastega ja lõõgastuda. Loome võimalusi, et oleks mida nautida.

Meie ettevõtte alus on tehnoloogia – aga selle panevad tööle meie inimesed. Inimesed, keda kannustab uudishimu. Inimesed, kes julgevad proovida asju, mida ei ole kunagi varem proovitud. Me lähtume klientide vajadustest, sest meie jaoks on IT – inimlik tehnoloogia. Ja telekommunikatsioon tähendab suhtlust inimeste vahel. See on oskus kuulata – sest ainult kuulates oskame igaühele pakkuda just seda, mida ta vajab.

Telia Eesti on üks eriline koht töötamiseks – oleme nagu innovatsioonilabor või start-up, kus uuendused esimesena ellu rakendatakse ja ära proovitakse. Eesti on olnud ja on ka edaspidi hüppelava, kust paljud inimeste elu lihtsamaks ja mugavamaks tegevad lahendused alguse saavad.

Kõige aluseks on kvaliteet ja usaldus. Väärtustades kvaliteeti oleme klientide usalduse välja teeninud, hoiame seda ning liigume uuele tasemele.

Meil on nii palju võimalusi, et teha Eesti elu paremaks.

Oma meeskonda ootame inimesi, kes jagavad meiega ühiseid väärtusi – Dare, Care, Simplify. Inimesi, kelle jaoks on oluline tulemuste saavutamine, koostöö, sõbralik õhkkond ja kaasaegne töökeskkond ning kes soovivad panustada Eesti infoühiskonna edendamisse.


Ettevõtte kodulehthttp://www.telia.ee