59
Sunorek AS
Müügikonsultant/disainer
Sunorek AS
Sunorek AS

Müügikonsultant/disainer

Sunorek AS

Ootused kandidaadile

Sobiv kanditaat armastab suhtlemist ja nõuandvat müügitööd, huvitub disainist või ruumikujundusest. Kasuks tuleb sisekujundusalane haridus, B-kategooria juhiluba ja isikliku sõiduauto kasutamise võimalus. Vajalik on hea eesti keele ja vene keele oskus.

Tööülesannete kirjeldus

Eesti juhtiv kardinate ja Tank garderoobilahenduste valmistaja AS Sunorek otsib Rakvere Põhjakeskuse salongi müügikonsultant/disainerit, kelle tööülesanneteks on klientidele erinevate kardina - ja garderoobilahenduste tutvustamine salongis ning klientide juures, sobivate lahenduste leidmine ja pakkumine.

Omalt poolt pakume

Huvitavat ja mitmekülgset tööd, perioodilisi täiendkoolitusi toodete osas, sisekujundusalast praktikat ja osalemisvõimalust Eesti põnevaimate ruumikujunduste loomises. Samuti kaasaegset töökeskonda, üksteisest ja klientidest lugupidavat suhtumist ning olulist tulemustest sõltuvat palgalisa. Klientidele pakkumiseks on oma valdkonna parimad tooted ja läbimõeldumad lahendused!

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Rakvere, Lääne-Virumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg vahetustega

Keeled

  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Kaire Gutman
50 71 489

Sunorek AS on 1993. aastal tegevust alustanud pidevalt arenev ettevõte. Tänaseks oleme kasvanud Põhjamaade suurimaks aknakatete tootjaks. Tank kaubamärgi all müüme ja toodame garderoobisüsteeme ning liuguksi. Oleme Eesti suurim liuguste ja garderoobisüsteemide tootja ning müüja.


Ettevõtte kodulehthttp://www.sunorek.ee