35
Tallinna Sadam AS
SPETSIALIST
Tallinna Sadam AS

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on vähemalt 1 aastane kontoritöö kogemus ja keskharidus. Sa oskad kõrgtasemel eesti keelt ning inglise ja vene keelt ametliku suhtluse tasandil. Oled vilunud arvutikasutaja, Sul on hea digitaalne kirjaoskus ja kogemus andmebaasidega töötamisel. Sa oled hea suhtleja ja meeskonnatöötaja, täpne ja kohusetundlik, kasutad aega tulemuslikult ning leiad iseseisvalt sobivad lahendused ettetulevatele väljakutsetele. 

Tööülesannete kirjeldus

Sinu peamiseks ülesandeks on ASi Tallinna Sadam büroohoone külaliste vastuvõtt, lubade süsteemi andmebaasi haldamine ning lubade menetlemine ja väljastamine.

Igapäevaselt tagad Sa büroohoone läbipääsu korra ja meie külaliste vastuvõtmise. Sa menetled parkimis- ja sissepääsu lube ning teed nende kasutamise üle järelevalvet. Samuti vahendad Sa igapäevaselt postisaadetisi.

Omalt poolt pakume

Pakume Sulle tähendusrikast tööd meie klientidega suhtlemisel ja nende abistamisel. Sul on võimalus teha koostööd oma ala professionaalidega maineka kontserni erinevates ettevõtetes. Meie väärtustele vastavalt oleme uuendusmeelsed ja tihti pioneerid uute tehnoloogiate kasutuselevõtul. Lisaks väärilisele palgale ootab Sind rida muid hüvesid (sh. talvepuhkus, sportimise soodustus, ühistegevused) toredad ja sõbralikud inimesed ning erialane areng ja koolitused.  

Oma tulevased ülesandeid saad kiiremini selgeks

Kui oled varem kasutanud video- ja valveprogramme.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: 

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 kogemus andmebaasidega töötamisel

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Siiri Lõhmus

AS Tallinna Sadam on börsiettevõte, millel on oluline roll Eesti transpordisüsteemis ja majanduses. Tallinna Sadama grupi tegevused jagunevad peamiselt kauba- ja reisijateäri, laevanduse ja kinnisvaraarenduse vahel. Meie visioon on saada Läänemere uuendusmeelseimaks sadamaks luues klientidele parima keskkonna ja võimalused arenguks. Me väärtustame avatust, nutikust ja usaldusväärsust.


Ettevõtte kodulehthttp://www.ts.ee