70
Keil M.A. OÜ
Kasutatud sõidukite müügijuht
Keil M.A. OÜ
Keil M.A. OÜ

Kasutatud sõidukite müügijuht

Keil M.A. OÜ

Ootused kandidaadile

Sobid kandideerima kui omad tehnilist haridust, oled sihikindel, hea organiseerimisvõimega, suhtled vabalt eesti, vene ja inglise keeles, omad varasemat müügitöö kogemust, Sul on B-kategooria juhiload.

Tööülesannete kirjeldus

Otsime Tallinna esindusse hea suhtlemisoskuse, tehnilise taiplikkusega, eesti, vene ja inglise keelt valdavat, varasema müügitöö kogemusega kasutatud sõidukite müügijuhti. 

Põhilisteks tööülesanneteks on MAN kasutatud tarbesõidukite müümine (kaubikud, kergveokid, veokid, bussid, haagised), müügipakkumiste koostamine, müügi- ja rendilepingute sõlmimine, sõidukite hindamine ja aktide vormistamine.

Omalt poolt pakume

Pakume Sulle huvitavat tööd stabiilses pikaajalise kogemusega ettevõttes, kaasaegseid töötingimusi, süsteemseid tehnilisi koolitusi (k.a. Saksamaa ja Poola tootjatehastes), põhipalgale lisaks tulemusest sõltuvat lisatasu, põnevaid kollektiivseid ettevõtmisi ja osalemist kliendiüritustel.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Peterburi tee 88

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Müügijuhtimine Suhtlemisoskus MS Office MS Excel

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Kristiina Vainus

Keil M.A. OÜ on MAN Truck & Bus SE veoauto- ja bussitehase importöör Eestis. Firma on asutatud 1993. aastal. Tegeleme uute ja kasutatud veoautode, kaubikute, busside ja haagiste müügi ning remondiga. Ettevõttel on oma remonditöökojad Tallinnas, Valgas ja Tartus, kus pakume kõrgetasemelist müügi-, hooldus- ning remonditeenuseid koos varuosamüügiga. Seoses ettevõtte jätkuva arenguga otsime Tallinna esindusse kasutatud sõidukite müügijuhti.


Ettevõtte kodulehthttp://www.keilma.ee

Sarnased töökuulutused:

Elukindlustuse riskijuht
ERGO Insurance SE
Tallinn

Tähtaeg: 02.05.2024
Müügi- ja tootejuht
UPDENTAL OÜ
Tallinn
€ 1900 – 3700
Tähtaeg: 03.05.2024
ENERGEETIKA TEADUR
Tallinna Tehnikaülikool
Kohtla-Järve

Tähtaeg: 31.05.2024