19
Külmatehnik- liitu Tartu tiimiga
SOL Baltics OÜ

Külmatehnik- liitu Tartu tiimiga

SOL Baltics OÜ

Ootused kandidaadile

Ootame Sind, kui Sulle meeldib ise oma tööd planeerida ja töötada nii üksi kui koos meeskonnaga. Sulle ei ole võõrad hoone jahutussüsteemide ja teiste tehnosüsteemide hooldus.

Tööülesannete kirjeldus

Ootame Sind, kui Sulle meeldib ise oma tööd planeerida ja töötada nii üksi kui koos meeskonnaga. Sulle ei ole võõrad hoone jahutussüsteemide ja teiste tehnosüsteemide hooldus. Töö toimub erinevatel objektidel LÕUNA-EESTIS ning tööülesannete täitmiseks on vajalikud autojuhiload ning külmatehniku kutsetunnistus.

Igapäevaselt tegeled jahutussüsteemide ja teiste tehnosüsteemide hooldusega (sh vesi, kanalisatsioon, küte, ventilatsioon), hinnapakkumiste koostamise ja kliendisuhtlusega, väljakutsetele reageerimisega.

Sind ootab rutiinivaba ja paindlik töö ning toetavad töökaaslased. Pakume täiskoormust, juhendamist ja koolitamist ning kaasaegseid töövahendeid.

Väärtuspakkumine

Õigeaegselt makstav töötasu, sotsiaalsed garantiid, mugavad ja kvaliteetsed tööriided, ergonoomilised ja kaasaegsed töövahendid.
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: Lisainfo värbamiskeskusest tel: 6747399

Asukoht

    Tartu, Tartumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Marit Hõbemägi
SOL Baltics on regiooni suurim kinnisvarahooldus- ja puhastusteenuseid pakkuv partner. Meil on kolmes Balti riigis kokku 2200 töötajat.

Ettevõtte kodulehthttp://www.sol.ee