34
BDO EESTI AS
Finantsnõustamise ekspert
BDO EESTI AS
BDO EESTI AS

Finantsnõustamise ekspert

BDO EESTI AS

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Avala ärikvartal, Veskiposti tn 2, Tallinn 10138
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Planeerimine Nõustamine Algatusvõimelisus Projektijuhtimine Juhtimine Finantsanalüüs Analüüsivõime Kohanemisvõime Arvuti kasutamine Suhtlemisoskus Meeskonnatöö Õppimisvõime Pingetaluvus Motiveerimine Kohusetundlikkus

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Kaija Saarnak
627 5500

BDO põhieesmärk on aidata inimestel edu saavutada, iga päev. See on meie ettevõtte olemasolu fundamentaalne põhjus ning see kehtib sama palju meie klientide kui meie töötajate kohta.

BDOl on 1617 esindust 167 riigis ning 88 120 töötajast üle maailma. Meil on lai teenustevalik, meil on kogemust erinevates tegevusvaldkondades ja suur hulk kliente, keda me teenindame, kohalikest väikefirmadest ülemaailmsete juhtivate ettevõteteni.

Aga see, mis BDO-d tegelikult teistest eristab, on meie pühendumus, meie püüd alati iga suure või väikese ülesande täitmisel iga kliendi, nii kohaliku kui globaalse, ootusi ületada. Küsimus on enamas kui meie ulatuslikus kogemuses või tehnilises tasemes, rohkem kui meie avatud suhtlemise põhises kultuuris. Küsimus on meie pühendumises osutada eranditult igale kliendile erakordset ja tipptasemel teenust.


Ettevõtte kodulehthttp://www.bdo.ee