37
PIPEDRIVE MÜÜGIKONSULTANT
Dominate Sales OÜ
PIPEDRIVE MÜÜGIKONSULTANT
Dominate Sales OÜ
PIPEDRIVE MÜÜGIKONSULTANT
Dominate Sales OÜ

PIPEDRIVE MÜÜGIKONSULTANT

Dominate Sales OÜ

Otsime oma meeskonnaga liituma Pipedrive müügikonsultanti!

Oma uues ametis saab Sinust Dominate Sales’i Pipedrive müügiekspert, kes aitab klientidel läbi selle suurepärase lahenduse viia oma äri ja müügitöö uuele tasemele! Igapäevaselt saad Sa tegeleda sissetulevate päringutega ning lisaks tuvastada uusi koostöövõimalusi ning leida uusi potentsiaalseid kliente. Sul on võimalik lahendada klientide CRM süsteemide või nende puudumise väljakutseid ning innustada neid proovima uusi ja efektiivsemaid lahendusi! Seejärel saad Sa pidada läbirääkimisi, et jõuda tehinguteni ning kui huvi, taiplikkust on, siis soovi korral viia need projektid lõpuks ise ka ellu!

Pipedrive on maailmas üks juhtivaid müügialaseid CRM-e, mis on loodud just ettevõtte müügiinimestele nende tulemuste ja efektiivsuse kasvatamiseks. Tegemist on suurepärase tootega, millel tohutu suur kasvupotentsiaal!

Selle saavutamiseks otsime ambitsioonikat, terava mõtlemisega, hea suhtlemisoskusega kolleegi! Antud rollis on Sul palju iseseisvust, palju võimalusi ja suhtlust erinevate ettevõtete juhtivatel positsioonidel olevate inimestega ning võimalus vormistada igapäevaselt suuri tehinguid!

Sinu vastutada saab olema kogu müügitsükkli protsess: olemasolevad kliendid, sissetulevad päringud potentsiaalsetelt klientidelt ja aktiivmüük: alates turuuuringust, eeltööst, külmadest kõnedest, kohtumiste pidamisest kuni tehingute sõlmimiseni välja. Oluline osa igapäeva tööst on ka koostöö: nii turundustiimi, kui tehnilise poole pealt konsultantide ning tarkvara juurutajatega.

“Dominate Sales on üks Pipedrive TOP ekspertidest maailmas, kuna tema klientide loobumiste arv on praktiliselt olematu ja kasutusaktiivsuse indeks üks kõrgemaid.”

Ootame Sinult:

  • B2B müügi oskust ja innukust oma teadmiste ning kompetentside edasi arendamiseks
  • Tugevat äri taju ja kliendi ärimudeli ning tegevusvaldkonna mõistmist
  • Suurepärast suhtlemisoskust nii eesti kui ka inglise keeles - kõnes ja kirjas. Abiks tuleb ka vene keele oskus. 

Kasuks tuleb:

  • Valdkonna spetsiifika tundmine 
  • Tehniline taip, IT-teadlikkus ning algteadmised tarkvaralahenduste, automatiseeritud töövoogude jms osas. 

Omalt poolt pakume:

  • Ägedat teotahtelist ja kokkuhoidvat kollektiivi
  • Tohutut võimalust areneda nii karjääriredelil kui isiksuslikus kasvus
  • Konkurentsivõimeline põhipalk + kokkulepitud tingimustel vägagi motiveerivat tulemuspalka, kus lage ei ole! Tahame head inimest vastu, kellega palju ära teha.

Inimesed, kes on meie juures töötanud, on öelnud Dominate Salesi kohta järgnevat:

“See on koht, kus aeg läheb alati lennates, saab kõvasti nalja ja kõige selle keskel arened ning õpid poole aastaga rohkem kui terve senise karjääri ja koolitee jooksul”

“See energia, ühtehoidev tiim ja suurelt mõtlemine ning lahendustele orienteeritud lähenemine on lihtsalt võimas. Ja kui sealjuures veel müüd või teed asja, mis päriselt muudab inimeste või firmade elu, siis see on kirss tordil! Soovitan!”

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Silver Rooger


Ettevõtte kodulehthttps://dominatesales.ee/

Sarnased töökuulutused:

Office & Culture Specialist
Glia
Eesti

Tähtaeg: 11.05.2024
Customer Care Specialist
MINDBENDER OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 09.05.2024
Customer Onboarding Specialist
MINDBENDER OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 09.05.2024