9
Veho AS
Toote- ja teenusespetsialist (soome keele oskusega)
Veho AS
Veho AS

Toote- ja teenusespetsialist (soome keele oskusega)

Veho AS

Ootused kandidaadile

Toivomme sinulta löytyvän reilusti sitkeyttä ja tarkkuutta sopimusten käsittelyssä. Oman työskentelyrytmin ohjaaminen yhteistyössä muun tiimin kanssa on tärkeää. Aikaisempi kokemus itseohjautuvasta toimistotyöstä katsotaan eduksesi. Halua yhteistyön edistämiseen maanlaajuisen jälleenmyyjäverkoston kanssa pidämme korkeassa arvossa.
Tietotekniikan perusteet sinulla tulisi olla hyvin hallinnassa.
Työn suorittaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista

Tööülesannete kirjeldus

Haemme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen palvelutuoteasiantuntijaa. Työtehtävä pitää sisällään Mercedes-Benz henkilö- ja pakettiautojen huolenpitosopimushallintaa maahantuontitasolla. Ajoittainen jälleenmyyjäverkoston tukeminen huolenpitosopimusasioissa kuuluu myös osaamisen karttuessa tehtävävalikoimaan. 

Omalt poolt pakume

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän autoalan etujoukoissa yhden maailman arvostetuimman autobrändin matkassa. Saat mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi haastavan ja palkitsevan työn parissa. Saat meiltä kattavan perehdytyksen huolenpitosopimuksiin ja käytettäviin järjestelmiin. Myös Veho-konsernin kilpailukykyiset edut kuuluvat käyttöösi. Sinua odottavat ammattitaitoiset työkaverit, joiden kanssa ratkotte eteen tulevat haasteet ja onnistutte yhdessä.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Järvevana tee 11

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Kohusetundlikkus Planeerimine

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
  •  Soome
Kontaktisik
Eike Lepp
56465745

Veho on Soome pereettevõte ja piirkonna üks suurimaid autokontserne, mis tegutseb Soomes, Rootsis, Eestis ja Leedus. Ettevõte loodi ja on Soome turul Mercedes-Benz kaubamärki esindanud juba aastast 1939. Veho gruppi lisandusid 2019. aasta oktoobris Silberauto kaubamärki kandvad Eesti ja Leedu äriüksused, mis on Mercedes-Benz müügi- ja teenindusorganisatsioonid.


Ettevõtte kodulehthttps://www.silberauto.ee/