40
ENERGIAKESKUSTE HOOLDUSE JA REMONDI MEISTER (Rakvere)
Adven Eesti AS
ENERGIAKESKUSTE HOOLDUSE JA REMONDI MEISTER (Rakvere)
Adven Eesti AS
ENERGIAKESKUSTE HOOLDUSE JA REMONDI MEISTER (Rakvere)
Adven Eesti AS

ENERGIAKESKUSTE HOOLDUSE JA REMONDI MEISTER (Rakvere)

Adven Eesti AS

Sinu töö eesmärgiks on

tagada hakkpuidu- ja gaasikatlamajade töökindlus ja tõrgeteta soojusenergia varustus meie klientidele sh teostad parameetrite kontrolli, seadistamise, hooldus ja remonditööd, avariiseisakute likvideerimise. Sinu tagada on ka digitaalse hoolduspäeviku ajakohasus ja tööde täitmise vastavus sellele. Lisaks teostad katlamajade vee- ja hakkpuidu analüüsid ning koostootmisjaama generaatori parameetrite jälgimise. Vajadusel asendad hooldustehnikuid (sel ajal töö vahetustega). Piirkonna kontor asub Rakveres, tööpiirkond Lääne ja Ida Virumaa.

Edu töös tagab

tehniline haridus või tõsine huvi tehnika vastu, katlamajade hoolduse ja remondi kogemus ning teadmised tööstusautomaatikast. Omad B-kategooria autojuhilube, valdad suhtlustasemel eesti ja vene keelt ning oskad kasutada arvutit. Töös oled korrektne, täpne, iseseisev ja hea algatusvõimega meeskonnamängija. Kasuks tuleb B-kategooria elektripädevus, varasem kogemus energeetika ettevõttes ja inglise keele oskus suhtlustasemel.

Sind ootab

stabiilne, liikuv ja vaheldusrikas töö, vajalik väljaõpe ning võimalus oma töövaldkonna arengus kaasa rääkida. Kuulud kollektiivi, kus hinnatakse kõrgelt tehnilist kompetentsi ja tööohutust. Töötad kaasaegsete seadmete ja töövahenditega, heas töökeskkonnas. Sul on selged eesmärgid ja hea töö eest vastav tasu, mitmeid ettevõttepoolseid soodustused sh talvepuhkus ning võimalusterohke tervise- ja sporditoetus.

Kandideerimiseks:

Ootame Sinu CV-d hiljemalt 21.10.2021 läbi käesoleva kandideerimiskeskkonna.

Lisainfo tel. 50 29 312

Tutvu meie tegemiste ja andmekaitsetingimustega www.adven.ee
karjäärilehel.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Rakvere, Lääne-Virumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg

Keeled

  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Ivi Aluoja
+3725160807

Adven on Põhjamaade ja Balti riikide juhtiv energiateenuste pakkuja. Toodame tööstusele auru, soojust ja külma ning pakume erinevaid lahendusi, et parandada ja edendada energia, vee ja materjali kasutamise tõhusust. Meil on tööl üle 400 professionaali ja opereerime kokku üle 300 energiakeskuse. Oleme tegutsenud energiasektoris juba ligi 40-aastat. Eestis on meil töötajaid 90, opereerime üle 120 energiakeskuse, hooldame soojusvõrke kogupikkusega 91 km ja gaasivõrke 260 km. Advenis oleme pühendunud eesmärgile luua energiast eelis ärile, inimestele ja planeedile.




Ettevõtte kodulehthttp://www.adven.ee