25
Sunorek AS
Paigaldaja
Sunorek AS
Sunorek AS

Paigaldaja

Sunorek AS

Ootused kandidaadile

Sobiv kandidaat on töötanud kas mööbli paigaldajana, ehituse või puidutööstuse valdkonnas ning on hea suhtleja ja positiivse ellusuhtumisega. Vajalik eesti ja soovituslikult ka vene keele oskus ning B kategooria juhiluba.
Ootame töötajalt kohusetundlikkust, füüsilist vastupidavust, täpsust ja ausust nii kaastöötajate kui klientide suhtes. Kui sa oled tehniliselt taiplik ja oskad käsitleda tööriistu, siis oled just õige inimene kandideerima sellele ametikohale.

Tööülesannete kirjeldus

Eesti juhtiv aknakatete ja TANK kapisüsteemide tootja AS Sunorek otsib oma Tartu meeskonda paigaldajat, kelle tööülesanneteks on kauba transport objektile ning aknakatete ja garderoobide paigaldamine klientide juures. Tööpiirkond Tartu ja Lõuna-Eesti. 

Omalt poolt pakume

Pakume mitmekülgset tehnilist tööd,väljaõpet, toredat ja töökat meeskonda, kaasaegset töökeskkonda- ja töövahendeid ning stabiilset põhipalka.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: Pakume mitmekülgset tehnilist tööd,väljaõpet, toredat ja töökat meeskonda, kaasaegset töökeskkonda- ja töövahendeid ning stabiilset põhipalka.

Asukoht

    Tartu, Tartumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg

Keeled

  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Villem Sabre
5295451

Sunorek AS on 1993. aastal tegevust alustanud pidevalt arenev ettevõte. Tänaseks oleme kasvanud Põhjamaade suurimaks aknakatete tootjaks. Tank kaubamärgi all müüme ja toodame garderoobisüsteeme ning liuguksi. Oleme Eesti suurim liuguste ja garderoobisüsteemide tootja ning müüja.


Ettevõtte kodulehthttp://www.sunorek.ee