39
Connecto Eesti AS
TÖÖDEJUHATAJA (elektritööd)
Connecto Eesti AS
Connecto Eesti AS

TÖÖDEJUHATAJA (elektritööd)

Connecto Eesti AS

Ootused kandidaadile

Ootame Sind meeskonda, kui omad elektritööde ja inimeste juhtimise kogemust ning elektrialast A-klassi pädevustunnistust. Selles rollis on vajalik peamiste arvutiprogrammide kasutusoskus, eesti keele valdamine ja B-kategooria juhiluba. Kasuks tuleb vene keele oskus suhtlustasandil.

Tööülesannete kirjeldus

Töödejuhatajana tagad elektrivõrgu ehitus- ja hooldustööde kvaliteetse ja ohutu korraldamise. Sinu töö hõlmab tööde planeerimist, läbiviimist, dokumentatsiooni koostamist, meeskonna juhtimist ja suhtlemist tellijaga. 

Omalt poolt pakume

Meie poolt Sulle täiendõpe töökohal, korralikud töövahendid ning tervist ja peret väärtustavad soodustused. Töösõituseks saad kasutada ametiautot. Töökoht asub Raplas ja objektid paiknevad peamiselt Raplamaal, kuid vajadusel teostame töid üle Eesti.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: Spordikompensatsioon, õnnetusjuhtumikindlustus, vaktsineerimine jm toetused/hüved.

Asukoht

    Rapla, Raplamaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Jaan Kokemägi

Connecto on eestimaine ettevõte, kes tegeleb kaasaegse ühiskonna eluliinide: elektri-, gaasi ja telekommunikatsioonivõrkude projekteerimise, ehitamise ja hooldamisega. Meie meeskonnas on 350 oma valdkonda hästi tundvat entusiasti, kes tegutsevad üle Eesti ühise eesmärgi nimel loomaks katkematuid ühendusi, et tänavad oleksid valgustatud ja internetiühendus tagatud ka tormi ajal. Oleme uhked, et saame panustada Eesti ühiskonda luues ja hoides korras infravõrke, mille toel elutähtsad teenused toimivad.


Ettevõtte kodulehthttp://www.connecto.ee