27
Lehepunkt OÜ
PAKKIJA
Lehepunkt OÜ
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Tala 4, Tallinn

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Andra Valdmann

Lehepunkt OÜ alustas oma tegevust ajakirjanduse hulgimüügiga aastal 2000. Meie hoolitseme selle eest, et enamik Eestis müüdavatest ajalehtedest ja ajakirjadest jõuaksid igal ilmumishommikul trükikodadest supermarketitesse, kauplustesse, kioskitesse ja bensiinijaamadesse. Ajakirjanduse müügipunkte (Lehepunkte) on Eestis 1400, kuus korda nädalas läbivad meie autod igal ööl 5000 kilomeetrit.

Meie valikus on 1100 erinevat perioodilist väljaannet (sh 300 kodumaist ja 800 välismaist väljaannet). Lisaks pakume kalendreid, geograafilisi kaarte ja kogumistooteid. Oleme välismaiste, sh Venemaa väljaannete maaletooja.

Lisaks osutame transporditeenust, ajakirjanduse pakkimis-, komplekteerimis-, sorteerimis-, markeerimis- ja kiletamisteenust. Aastal 2008 soetasime Hugo Becki kiletusmasina.

Lehepunkti ajalugu
2000. aastal tegevust alustanud ettevõtte Lehepunkt AS omanikuks on Euroopas juhtiv jaekaubandusega tegelev Norra ettevõte Reitan Convenience AS (vt. ka www.reitangruppen.no).

Varem, aastatel 2000 – mai 2012, kuulus Lehepunkt Sanoma Grupp’i.

Seitsmes riigis on Reitan Convenience’il on kokku üle 2500 müügipunkti ning 18 000 töötaja.

Reitan Convenience AS tütarettevõtete tegevusalade hulka kuuluvad lisaks ajakirjanduse hulgimüügile kioskikaubandus, toitlustus, meelelahutus ning internetikaubandus.

Lähiriikides on Reitan Convenience AS’i ajakirjanduse hulgimüügiga tegelev haru esindatud kaubamärgiga Preses Serviss Lätis ja Press Express Leedus.

Lehepunkti väärtused
Me viime ellu ettevõtte äriideed
Meil on kõrge ärieetika
Me tegutseme võlavabalt
Me loome võitjate kultuuri
Me mõtleme positiivselt ja oleme tegusad
Me räägime teineteisega- mitte üksteisest
Klient on meie ainus ülemus
Meil on lõbus ja me oleme kasumlikud