15
Tarkvaraarendaja
BitWeb OÜ
Tarkvaraarendaja
BitWeb OÜ
Tarkvaraarendaja
BitWeb OÜ

Tarkvaraarendaja

BitWeb OÜ

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tartu, Tartumaa, Eesti
    Vallikraavi 2

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Tõnis Tobre

BitWeb on kiiresti arenev tarkvaraarendusettevõte, kes on spetsialiseerunud veebipõhiste erilahenduste arendusele. Meie ettevõttes töötab üle 30 töötaja, kellest suurem osa on tarkvaraarendajad ja disainerid. BitWebis on nooruslik, kuid see-eest suurte kogemustega kollektiiv, kus inimeste keskmine tööstaaž on üle 5 aasta. Meie kontor asub Tartu kesklinnas.

Ettevõte on olnud juba 11 aastat turul ning selle aja jooksul kasvanud arvestatavaks strateegiliseks partneriteks suurtele ettevõtetele ja Eesti riigile. Kliendid on erinevatest valdkondadest ettevõtted: meditsiin, turism, põllumajandus, kinnisvara, tervis, logistika ja palju muudki veel. Lisaks anname oma panuse parema e-riigi toimimisele: teeme uusi ja mugavaid tööriistu ametnikele ning inimestele riigiga suhtlemiseks. Meie portfell on piisavalt lai, et igaüks leiab omale meelepärase valdkonna, millega oma panus anda innovatsiooni.

Rakendused, mida loome on tavaliselt läbi mõeldud ja disainitud meie poolt juba algusest peale. Seetõttu saame kasutada alati kõige viimaseid tehnoloogiaid ning uusimaid versioone. Kui peame tegelema legacy-ga, siis ainult kui seda uueks ümber kirjutada.



Ettevõtte kodulehthttp://www.bitweb.ee/