34
Baltania OÜ
Laborant
Baltania OÜ
Baltania OÜ

Laborant

Baltania OÜ

Ootused kandidaadile

Hea laborant talub rutiini, mis kaasneb tootmises vajalike proovide kogumise ja analüüsimisega. Laborandi ametikohale kandideeriv inimene oskab kasutada arvutit, ei pelga suhtlust inimestega, sest laborandi üks tööülesannetest on ka tooraine vastuvõtt tehasesse.

Tööülesannete kirjeldus

Peamine ülesanne on tootmise erinevatest etappidest proovide kogumine ning nende proovidega vajalike katsetuste tegemine näiteks hakke niiskuse mõõtmine, pelleti tugevuse määramine. Samuti on laborandi väga oluline tööülesanne tehasesse tooraine vastuvõtt.   

Omalt poolt pakume

Kaasagset ning tänapäeva nõuetele vastavat töökeskkonda ning uusi tööseadmeid. Väga huvitavat, kuid siiski suurt rutiinitaluvust nõudvat tööd. 

BrutokuupalkBruto kuusAlates  € 7

Asukoht

    Jõgevamaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Argo Tõnuri
5080144

Baltania OÜ / Perpetual Next sai alguse vastavalt 2017. ja 2019. aastal ning seda toetab Hollandi erakapitalifirma Momentum Capital, mis keskendub "Cleantech" ettevõtetele, kellel on potentsiaali olemasolevatele tehnoloogiatele väljakutseid esitada ning luua uusi standardeid oma ärivaldkonnas ning seeläbi positiivselt kaasa aidata Pariisi lepinguga seatud maailma kliimaeesmärkide saavutamisele.

Baltania / Perpetual Next on organisatsioonis, kus töötab umbes 100 inimesest. Ettevõttel on dünaamiline ja lugupidav töötajaskond, mis loob võimaluse anda positiivne panus energeetikatööstuse murrangule, leiutades ja arendades omaette tehnoloogiaid suunata biopõhiseid toormevooge ja turustada neid tehnoloogiaid kogu maailmas.


Ettevõtte kodulehthttp://www.baltania.ee