36
Fast Com OÜ / Reklaamikompanii
Meister reklaamifirmas
Fast Com OÜ / Reklaamikompanii
Fast Com OÜ / Reklaamikompanii

Meister reklaamifirmas

Fast Com OÜ / Reklaamikompanii

Ootused kandidaadile

Reklaamikompanii otsib meeskonda osavate kätega meistrimeest, kes märkab detaile ja tahab reklaame valmistada. Töö on mitmekülgne ning vahelduv, kuna projektid muutuvad. 

Tööülesannete kirjeldus

Tööülesanneteks on välireklaamide, loosungite, soltide ja viitade valmistamine ning paigaldus.
Oled sobiv kanditaat, kui sul on tehnilist taipu, arenemistahe, täpsus, elementaarne arvutioskus ja julgus töötada kõrgustes. Vajalik B-kat juhilubade olemasolu.

Omalt poolt pakume

Omalt poolt pakume püsivat töösuhet arenevas ettevõttes. Väljaõpet. Mitmekülgset tööd meie sõbralikus kollektiivis. Ametiauto (kaubik) kasutamise võimalus. Tervisespordikulutuste kompenseerimist.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: Firma kaubiku kasutamise võimalus, tervisespordi kulutuste kompenseerimine, firma üritused

Asukoht

    Tartu, Tartumaa, Eesti
    Tervishoiu 2a

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Tehniline taiplikkus Kohusetundlikkus Pingetaluvus

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Rita Uspenskaja
7420733

Reklaamikompanii teeb värvilisi reklaame juba aastast 1997. Meie töid on näha nii Tallinnas kui Valgas, nii Kuressaares kui ka Narvas. Rääkimata Tartust.
Prindime ja kujundame, toodame valguskastidest ja autokleebistest lehereklaami ja firmakingitusteni. Kujundame-küljendame, sõnastame, kleebime-lõikame, paneme üles ja võtame maha jne.
Ja mis peamine, meie reklaamibüroo üksnes ei täida tellimust, vaid oskame ka kaasa mõelda. Põlvkonnapikkune kogemus on selle tõestuseks. Samuti ei anna me katteta lubadusi ning peame tähtaegadest kinni.

Ja kui millekski vajalikuks oma kapatsiteeti napib, siis hangime selle koostööpartneritelt. Seega kui tunned, et saame abiks olla, siis helista-kirjuta meile julgelt või tule ise kohale!



Ettevõtte kodulehthttp://www.reklaamikompanii.ee