22
Fontes PMP
Äriarendusjuht - juhatuse liige (Pandipakendi Automatiseeritud Käitlussüsteem OÜ)
Fontes PMP
Fontes PMP

Äriarendusjuht - juhatuse liige (Pandipakendi Automatiseeritud Käitlussüsteem OÜ)

Fontes PMP

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg

Keeled

  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Külli Sepnik
6277077

PAK on asutatud 2006. aastal eesmärgiga viia tagatisrahaga kaetud joogipakendite – klaaspudelite, plastpudelite ja metallpurkide – kogumise, arvestamise ja töötlemise automaatide üle-eestiline võrgustik ühtsesse logistilisse süsteemi. PAK pakub lõpptarbijale mugavat lahendust pandipakendite tagastamiseks üle kogu Eesti toimivas automaatide võrgustikus. Tootjale muudame lihtsamaks pandipakendite taaskasutamise, hoolitsedes nende kogumise ja tootjani jõudmise eest. Kaupmeest aitame, pakkudes talle täielikku lahendust joogitaaramurele, sest töötame igasse ostukohta välja just sinna sobiva automaadi, vastutame selle häireteta töö eest ja korraldame pandipakendite jõudmise kauplusest ümbertöötlemiskeskustesse nii Eestis kui välismaal.
Pakendiseaduse ja meie tegevuste mõjul on pakendite taaskasutamine Eestis oluliselt suurenenud, teeääred on muutunud puhtamaks ja linnatänavail on harvemini näha vedelemas tühje pudeleid. Pandipakendite tagastamine on tarbijatele muutunud tavapärasemaks, nende taaskasutamine tootjale mugavamaks ja hulgimüüjale minimaalselt lisatööd tekitavaks.
See ongi meie missioon – soovime oma tegevusega pikendada Eesti looduses Kildudeta Teerada. Kõigil, nii tarbijal, tootjal kui ka kaupmehel on võimalus koos PAK-i abiga selles osaleda. Tahame muuta pandipakendite tagastamise lõpptarbijale mugavamaks ja kaupmehele muretumaks, teha tootjale materjal lihtsamini kättesaadavaks ning juurutada keskkonda säästvat elustiili.


Ettevõtte kodulehthttp://www.pandipak.ee/et/