59
Äriklientide müügijuht
Hals Interiors OÜ
Äriklientide müügijuht
Hals Interiors OÜ
Äriklientide müügijuht
Hals Interiors OÜ

Äriklientide müügijuht

Hals Interiors OÜ

Ootused kandidaadile

Ootame oma meeskonda head ja julget suhtlejat, kes naudib majast väljas käimist ning klientidega (sisearhitektid, sisustussalongid, mööblitootjad, ehitusmaterjalide kauplused jne) suhtlemist. Hindame omandatud kõrgharidust ning kasuks tuleb kindlasti ka tehniline taip. 

Tööülesannete kirjeldus

Tööülesanded on mitmekesised: lisaks igapäevasele müügitööle saab tegeleda ka ostu, turunduse ning natuke ka laohaldusega. Sinu kätte antakse kaubamärkide portfell ning ülesandeks on teha portfellis olevad tooted võimalikult nähtavaks ja kättesaadavaks Eesti turul. 

Omalt poolt pakume

Pakume haldamiseks tooteportfelli, kus asuvad tooted, mille märksõnadeks on kõrge kvaliteet, maitsekas disain ning vastupidavus. Meie kontor on avar ning töövahendid kaasaegsed. Meeskond on nooruslik, töökas ning kindlasti abivalmis. Pakutav töökoht on varasemalt juba loodud ning portfellis asuvad kaubamärgid juba pikalt turul olnud. 

BrutokuupalkBruto kuus  € 1800 - 3000

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Kivikülvi 8

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Algatusvõimelisus Müügijuhtimine Analüüsivõime Suhtlemisoskus Õppimisvõime Tehniline taiplikkus Müük

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Jüri Lukas
+3725014632

Hals Interiors on sanitaartehniliste toodete impordi ning hulgimüügiga tegelev, Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis on kasvanud välja Hals Tradingust aastal 2003. Meie tootevaliku põhjusmõteteks on aina olnud pakutavate toodete kestvus ja esteetilisus. Tuntuimad kaubamärgid turul: Damixa, Vola, Haceka, Unidraind, Frost.

Maaletooja, hulgimüüja positsioon ning kaubamärkide esindamine turul eeldab nende toodete põhjalikku tundmist. Meie ülesandeks on teha kaubamärgid turul nähtavaks ning kättesaadavaks. Kaubamärgid on peamiselt pärit Skandinaaviast, kuid leidub ka tarnijaid mujalt riikidest. 


Ettevõtte kodulehthttp://www.halsinteriors.ee

Sarnased töökuulutused:

Kinnisvara assistent
Scandi.ee
Tallinn
€ 1300 – 3800
Tähtaeg: 27.04.2024
Kinnisvara haldusjuht
Forus
Tallinn

Tähtaeg: 05.05.2024
Kaubanduspindade üürisuhete juht
Rimi Eesti Food AS
Jüri

Tähtaeg: 26.04.2024