83
Eelarvestaja-müügiinsener
Seve Ehituse AS
Eelarvestaja-müügiinsener
Seve Ehituse AS
Eelarvestaja-müügiinsener
Seve Ehituse AS

Eelarvestaja-müügiinsener

Seve Ehituse AS

Ootused kandidaadile

- Sul on ehitusalane või muu tehniline kõrgharidus

- Sinu inglise keele oskus on vähemalt B2 tasemel

- Sulle meeldivad numbrid ning sa oled nutikas arvutaja

- Sa naudid tööd meeskonnas

Eelnev sarnase valdkonna töökogemus annab Sulle eelise.

Tööülesannete kirjeldus

Otsime oma meeskonda eelarvestaja-müügiinseneri, kelle ülesandeks on müügipakkumise piiride kooskõlastamine kliendiga, ressursside arvestamine ning eelarve ja hinnapakkumiste koostamine.

Omalt poolt pakume

Pakume vaheldusrikast ja arendavat tööd erinevatel sihtturgudel- Island, Fääri sääred, Gröönimaa, Norra. Meie meeskond on pädev, mitmekesine, sportlik ning toetav. Sul on võimalus kasvada koos ettevõttega.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: Spordikompensatsioon, ametitelefon, sülearvuti

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Laki põik 2

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Tehniline taiplikkus MS Excel

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Ave Jürvetson
+37256202055

Seve Ehituse AS on 1995. aastal loodud puitsõrestik majade tootmise ja paigaldamisega tegelev ettevõte, mis kuulub 100% Eesti kapitalile. Meie põhitegevusalaks on monteeritavate puitelementmajade, suvilate ja abihoonete arhitektuurne ja insenertehniline projekteerimine, tootmine ning paigaldamine. Lisaks eeltoodule tegeleb Seve Ehituse AS ka ogaplaat fermide projekteerimise ning tootmisega.
Seve Ehituse AS süda, majatehas, asub Harjumaal Lehetu külas, kus valmivad nii Eesti kui eksportturgude klientidele toodetavad majad. Ettevõtte müügikontor, insenertehniline osakond ning juhatus asuvad Tallinnas, Laki põik 2. Seve Ehituse AS-i koduturgudeks on Eesti, Norra, Island, Fääri saared ja Gröönimaa. Pea 95% meie ettevõtte toodangust läheb ekspordiks, kus meie suurimaks müügiartikliks on eritellimuse järgi toodetud kõrgema keskklassi ja luksusklassi eramud. Skandinaavia turul oleme tuntud kui ettevõte, kes valmistab tooteid nõudlikule, kõrget kvaliteeti ning innovaatilisi insenertehnilisi lahendusi hindavale kliendile.
Vastavalt uutele energiamärgistuse reeglitele pakub Seve Ehituse AS oma klientidele Eestis 0, A ja B energia klassifikatsiooniga maju.

Oleme sotsiaalselt vastutustundlik ettevõte ja meie kollektiivis töötab ka erivajadustega inimesi.
Väärtustame oma töötajaid, pakkudes neile väga head ja kaasaegset töökeskkonda ning enesetäiendamise võimalusi. Töötajad osalevad jätkuvalt erinevatel täienduskoolitustel, eelkõige erialasel täiendõppel. Seve Ehituse AS-is on põhikohaga tööl 60 töötajat.



Ettevõtte kodulehthttp://www.seve.ee