53
Rootsi või norra keele oskusega spetsialist
If P&C Insurance AS
Rootsi või norra keele oskusega spetsialist
If P&C Insurance AS
Rootsi või norra keele oskusega spetsialist
If P&C Insurance AS

Rootsi või norra keele oskusega spetsialist

If P&C Insurance AS

Ootused kandidaadile

Ootame, et Sul on huvi ühe Baltimaade suurima kindlustusettevõtte toimetuste vastu ja oled tubli rootsi või norra keele oskaja. Meie uus kolleeg on oma töös täpne, kliendikeskse suhtumisega ning hindab kõrgelt meeskonnatööd. Samuti tuleb kasuks, kui tunned end mugavalt erinevaid arvutiprogramme kasutades ja Sul on valmisolek kasutada töös inglise keelt.

Tööülesannete kirjeldus

Sinu tööpäeva sisustab kindlustusdokumentide ja kliendiandmete käsitlemine erinevates klienditeeninduse etappides. Kindlustustoe spetsialistina panustad klientide turvalisema elu loomisesse!

Omalt poolt pakume

Ifis ootab Sind tähendusrikas töö Põhjamaade hoolivaimas kindlustusfirmas! Tööd alustades läbid toetava sisseelamisprogrammi ning Sind ootab abivalmis mentor ja tiim. Meile on väga oluline töö- ja eraelu tasakaal, seega toetame nii sportimist kui tervise edendamist ja peame meeles töötajate perekondlikke sündmusi. Lisaks saad kasutada 7-päevast talvepuhkust, et ka külmal ajal akud laetud oleks. Tööd saad teha osaliselt kodus ja meie mugavas kontoris Ülemiste Citys ning tasustame Sind igakuiselt 1600 euroga.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: Spordikompensatsioon, 7-päevane talvepuhkus, töötamine kodukontorist

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Lõõtsa 8A

Tööaeg

  • Täistööaeg

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
  •  Norra
  •  Rootsi
Kontaktisik
Jareli Liivak
+372 5900 6216

If P&C Insurance on Põhjamaade juhtiv kahjukindlustusselts, kellel on Põhjamaades ja Baltikumis kokku üle 3,6 miljoni kliendi. Balti riikides on If juhtiv ühe kaubamärgi all tegutsev kahjukindlustaja, kes pakub mitmekülgseid kindlustuslahendusi üle 310 000 era- ja ärikliendile Balti riikides. If kuulub Põhjamaade kahjukindlustusgruppi If P&C Insurance Holding Ltd, mille omanik on Sampo Plc. Lisainformatsioon aadressilt www.if.ee.