123
Tootedisainer / tööstusdisainer
VIVITA Estonia OÜ
Tootedisainer / tööstusdisainer
VIVITA Estonia OÜ
Tootedisainer / tööstusdisainer
VIVITA Estonia OÜ

Tootedisainer / tööstusdisainer

VIVITA Estonia OÜ

Ootused kandidaadile

Sinu ülesandeks on kuulata ära laste peadpööritavad ja hulljulged tooteideed ja aidata neid ideid visandada ning arendada toimivateks tooteprototüüpideks. Tunned materjale ja oskad ning julgeid küsida õigeid küsimusi - miks / kellele / kuidas toodet hakatakse kasutama ning oskad ja julged neid teostada. Oled multitalentne probleemidelahendaja ja naudid noortega tegutsemist.

Ootame sinult

  • leiutaja-mõttelaadi, rõõmsameelsust, mängulisust ja vaimustust tehnoloogiast
  • valmisolekut erialaste töötubade korraldamiseks
  • tööks vajalike programmide kasutamisoskust
  • head loomisvõimet, oma visiooni ja nägemust
  • hea analüüsivõimet ja oskust iseseisvalt töötada
  • 2D ja 3D lahenduste loomisoskust
  • Kasuks tuleb programmeerimisoskus
  • varasemat kogemust laste / noortega töötamisel

Miks on meie juures tore töötada?

VIVITAs on sul võimalus kaasa lüüa uue põlvkonna ettevõtjate, leiutajate ja maailmamuutjate esimestes suurtes projektides. 

Meil on isejuhtiv tiim, kus saad ise oma tööd korraldada ja uusi asju leiutada ning mõnus vaba õhkkond ja rutiinivaba töö. Meile meeldib eksperimenteerida ja oma eksperimentidest õppida. Saad oma töös kasutada kaasaegseid töövahendeid tegevuste korraldamiseks (laserlõikur, 3D-printer, tahvelarvutid, robootikakomplektid, erinevad tööriistad ja materjalid). Saad meie töökoda ja selle masinaparki kasutada ka oma isiklike projektide elluviimiseks. Meil on avatud ja uuendusmeelne rahvusvaheline kollektiiv, kellega ühiselt ülemaailmset loovuskiirendite võrgustikku üles ehitada. Töötajatel on võimalus praktiseerida ka mõnes meie mujal maailmas paiknevas stuudios.


Kandideerimine

Tundub nagu ideaalne töökoht sulle?
Aga kandideeri siis! Saada meile oma elulookirjeldus ja/või Linkedini profiili link; ning kui sul on seniste tööde-tegemiste portfoolio, siis viide ka sellele. Kirjuta meile ka, miks just sina oleksid kõige sobilikum inimene meie tiimiga liituma. 

BrutokuupalkBruto kuus  € 1600 - 2200

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Vabakutseline
  • Osaline tööaeg

Oskused

 Arendusprojektide juhtimine Planeerimine Nõustamine Algatusvõimelisus Projektijuhtimine Õpetamine Tootejuhtimine Suhtlemisoskus Graafiline disain Tootearendus Analüüsivõime Lastega töötamine Meeskonnatöö

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Mari-Liis Lind

VIVITA on rahvusvaheline laste ja noorte loovuskiirendite võrgustik, mille eesmärgiks on luua leiutamislaboreid, arendada tarkvara ja riistvara ning pakkuda sisukat programmi, mis toetab lastes startup-meelelaadi, ettevõtlikkuse ja MATIK (teaduse, tehnoloogia, inseneeria, kunsti ja matemaatika) oskuste arengut. Meie missiooniks on läbi oma tegevuste aidata lastel kasvada nutikateks, tarkadeks ja vastutustundlikeks maailmamuutjateks, ettevõtjateks ja leiutajateks. VIVITA leiutamislaborid on suunatud põhikooliealistele lastele. 


Oma missiooni saavutamiseks oleme käivitanud 9-14-aastastele lastele mõeldud 10-nädalase ideest prototüübini kiirendiprogrammi VIVITA Vista, loonud startup-meelelaadi tutvustava õppevideote sarja, välja töötanud mitmeid töötubade sarju, mille eesmärgiks on tutvustada lastele disainmõtlemise ja kiire prototüüpimise oskusi ning arendanud lastele suunatud kiireks prototüüpimiseks sobiliku robootikakomplekti. 


Tegutseme täna kaheksas riigis üle maailma - Eestis, Leedus, Jaapanis, Singapuris, Lõuna-Koreas, Filipiinidel, USAs ja Uus-Meremaal ning oleme lähiajal laienemas veel mitmele poole Euroopas ja Aasias. VIVITA peakorter asub Tallinnas. Meie stuudio paikneb Tallinna kõige ägedamas piirkonnas, loovuse tuiksoonel Telliskivi Loomelinnaku linnaväljakul.