35
Võtmekliendihaldur
AS CREDITINFO EESTI
Võtmekliendihaldur
AS CREDITINFO EESTI
Võtmekliendihaldur
AS CREDITINFO EESTI

Võtmekliendihaldur

AS CREDITINFO EESTI

Otsime Sind, võimekas müügiguru!

Otsime oma meeskonda võtmekliendihaldurit, kes naudib klientidega suhtlemist ja kellel on eesmärke täites sära silmas. Kui Sinus on tahet pakkuda meie võtmeklientidele tööriistu nutikate äri- ja krediidiotsuste tegemiseks, oled meie tiimi väga oodatud!

Marek Vihuri

Müügi- ja turunduse juht


 

AMETIKOHA EESMÄRK

Võtmekliendihaldur otsib aktiivselt uusi kliente, nõustab kliente ja pakub just neile sobivad lahendusi meie pidevalt arenevast tooteportfellist, mis aitavad maandada kliendi äririske ning teha vajalikke krediidiotsuseid. 

ÜLESANDED

  • Kliendiportfelli haldamine ning klientidele nõuandlik toodete ja teenuste müük
  • Müügipakkumiste koostamine 
  • Klientidega kohtumised, pideva kontakti loomine ja hoidmine 

EDU TAGAMISEKS EELDAME

  • KOGEMUSI, HARIDUST, OSKUSI

    Praktilist töökogemust müügis- toote tutvustamist, kõned, lepingute vormistamine, kliendikohtumised, pakkumiste koostamine. Eesti keele oskus, inglise keele oskus suhtlustasandil. Kasuks tulevad teadmised ja kogemused finantsvaldkonnast. Hea analüüsivõime ja äriline mõtlemine, huvi enese arendamiseks.
  • ISIKSUSEOMADUSI

    Hea suhtlemis- ja eneseväljendamise oskus, initsiatiivikus, ausus, järjekindlus, analüüsivõime, väga hea empaatia- ja koostöövõime, sära silmis ja julgus.
  • TAUSTA

    Laitmatut tausta ja renomeed

Kandideerimisprotsess

Palun esita oma CV ja motivatsioonikiri hiljemalt 27. augustiks e-postile est.hr@creditinfo.com
Järgneb kandidaatide sõelumine ja intervjuu. Täpsustavate küsimuste korral võta ühendust marek.vihuri@creditinfo.com või linked/in/marekvihuri

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: Lisahüved: Spordihüvitis, gripivaktiin, heategevus, ühisüritused, koolitus, isikliku elu sündmuste tähistamine

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Narva mnt 5
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Nõustamine Algatusvõimelisus Arvuti kasutamine Suhtlemisoskus Müük

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Kristiina Aaslaid
5097299

AS CREDITINFO EESTI on juhtiva rahvusvahelise krediidiinformatsiooni, riskide halduse teenuseid ja turuinfo lahendusi pakkuva Creditinfo Group tütarettevõte. Meie põhiülesandeks on aidata ettevõtjatel teha kiiresti õigeid krediidiotsuseid, hoida võlgnevused kontrolli all ja kasvatada äri käivet. Oleme Eesti suurim ja kogenuim krediidi- ja äriinformatsiooni pakkuja omades kõige põhjalikumat andmekogu.

CREDITINFO töökultuuri lahutamatu osa on vastutuse võtmine, usaldusväärsus ja huvi tehnoloogia ning andmete abil suurema pildi loomine. Hoolime oma töötajate tervisest läbi tervisepäeva võimaldamise ning sportlike eluviiside edendamise. Kolleegidena tähistame koos võite ühisüritustel ja ei karda rääkida ka ebaõnnestumistest. Töö tegemiseks kasutame mitmeid keskkondi nagu kontor, kaugtöö (2020. aastast oleme nomineeritud kaugtöö tegijad) ja digilahendused. 



Ettevõtte kodulehthttps://www.creditinfo.ee/