34
Kontorijuht
Fujitsu Estonia AS
Kontorijuht
Fujitsu Estonia AS

Fujitsu Estonia kolib 2022.aastal uude modernsesse büroohoonesse Ülemiste City´s. Tule ning aita luua meie töötajatele üle-linna kontor, mis pakub parimaid töötingimusi ja silmailu meie inimestele!

Otsime oma toredasse meeskonda kontorijuhti, kes aitaks ehitada fujitsukatele uut kontorit ning organiseerida ja koordineerida administratiivtiimi igapäevatööd.
Tulevane kontorijuht vastutab uue kontori loomise ja sinna kolimise eest, samuti kuulub tema tööülesannete hulka nelja kontori haldamine (Tallinnas, Tartus ja Pärnus), sekretäride töö juhtimine ja sisekommunikatsioon. Lisaks täidab kontorijuht mitmeid administratiivseid ja klienditeenindusega seotud ülesandeid.

Miks Sa peaks liituma Fujitsu Estoniaga?

Sa hakkad juhtima meeskonda, kus töötavad aktiivsed, lõbusad, head huumorit ja oma tööd armastavad inimesed. Koos moodustavad nad kõiki töötajaid toetava ja hooliva töökeskkonna, kus „9-to-5“ ei aeta taga, sest töö ja isikliku elu tasakaalu peame väga tähtsaks.
Sa tunned, et hindame ja hoiame oma töötajaid. Pakume meie inimestele laialdast hüvede paketti: tervise- ja spordikompensatsiooni, 7 päevast lisapuhkust, lõbusaid ühisüritusi ja sõbralikku töökeskkonda.
Sa töötad rahvusvahelises keskkonnas. Sul on suurepärane võimalus tegeleda põnevate projektidega ja areneda ettevõttesiseselt.

Mida me Sinult ootame?

Tule ja kandideeri meile tööle, kui oled empaatiline, Sinu suhtlemisoskust iseloomustab südamlik naeratus, hea tuju ja kannatlikkus. Eesti ja inglise keel ei valmista Sulle probleeme, kohusetunne on Sinu teine nimi ning planeerimine ja organiseerimine Sinu lemmikajaviide. Lisaks eelnevale tunned oma raku tasandil, et oled koostööaldis ning lahenduste keskse mõtteviisiga.
Kui Sul on vähemalt 2-aastane töökogemus kontorijuhina, siis see tuleb kasuks.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: 7 kalendripäeva lisapuhkust, haiguspäevade täiendav hüvitamine, igakuine spordikompensatsioon

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Mustamäe tee 16

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Planeerimine Organiseerimine Suhtlemisoskus Koostööoskus

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Hanni Tomingas

Fujitsu Estonia on üks juhtivatest IT-teenuseid pakkuvatest ettevõtetest Eestis, kus oleme tegutsenud alates 1991. aastast. Pakume Eesti ja välisturule kvaliteetseid IT-täisteenuseid: nii süsteemide arendamist, hooldust kui ka remonti. Lisaks vastutame paljude suurettevõtete IT-toodete ostu ja tarneahela juhtimise ning IT-teenuste finantsjuhtimise eest Põhjamaades. Tehnoloogiatoodete valik ulatub lihtsatest sülearvutitest andmehalduskeskusteni.
Meie eesmärk on lihtsustada ettevõtete ja organisatsioonide tegevust uuenduslike tehnoloogiate ja teenuste abil.

Fujitsu Estonia tööandjana
Hooliv ja arendav atmosfäär on tulemusliku töö eelduseks. Meie töökeskkond on varustatud esmaklassiliste töövahenditega. Peresõbraliku ettevõttena pooldame paindlikkust, mis võimaldab luua just Sulle sobiva tasakaalu töö ja eraelu vahel. Kindlatest kontoritundidest on olulisem, et asjad saaks tehtud. Selleks, et olla tulemuslik, on vaja omandada uusi teadmisi. Meie juures on tagatud elukestev õpe. Tasakaalustatud töökorraldusega väärtustame nii Sinu tervise vaimset kui füüsilist poolt. Sinu heaolu on meile oluline.