75
A&T Trading OÜ
Haridustoodete müügiesindaja Lõuna-Eesti piirkonda
A&T Trading OÜ
A&T Trading OÜ

Haridustoodete müügiesindaja Lõuna-Eesti piirkonda

A&T Trading OÜ

Ootused kandidaadile

Kandideerimiseks on vajalik väga hea suhtlemisoskus ja iseseisev eesmärgipüstutuse oskus, aga ka -püsivus. Kuna me töötame haridusasutustega, siis me eeldame, et müügiesindajal on kõrgem haridus. Väga hea Eesti keel kõnes ja kirjas, kas emakeelena või C2 tasemel; kasuks tuleb Vene keel suhtlustasandil ning väga oluliselt aitavad kandideerimisel kaasa eelnevad tööalased kokkupuuted koolidega, pedagoogiline haridus, süvateadmised või -kogemused kunsti, käsitöö või spordivahendite, erinevate lasteaia- või koolikaupade osas. B-kategooria juhilubade olemasolu ja aastaringne sõidukogemus manuaalse käigukastiga vähemalt 2 aastat tagab selle, et sõidud sõitmata ei jääks. Müügitöö kogemus, suhtlemisoskus ning avatud ning kliendile suunatud mõtlemine on heade tulemuste eelduseks. Heade tulemuste eelduseks on ka püsivus, eesmärgikindlus ja positiivsus.

Lähtuvalt sellest, et suhtleme igapäevaselt koolide ja lasteaedadega, on üheks töölepingu sõlmimise eelduseks vaktsineerimistõendi olemasolu või Covid19 läbipõdemine koos valmisolekuga hilisemaks täiendavaks vaktsineerimiseks.

Tööülesannete kirjeldus

Müügiesindaja esmane tööülesanne on Lõuna- ja osaliselt Ida-Eestis olemasolevate ja uute klientide- koolide haldamine. Tema kasutuses on B-kategooria väikekaubik, väga hea valik kaubanäidiseid ja katalooge, olemasolev kliendibaas (müügiesindaja ei alusta päris "tühjalt kohalt") ning toetav meeskond.
Müügiesindaja külastab (võimalusel!) oma kliente, koostab neile hinnapakkumisi, tegeleb kliendi soovidega, pakub kaupa ka telefoni ja mailingute teel ning on oma koostööpartnerite jaoks alati olemas - ka võimalike probleemide, murede korral. Müügiesindaja tunneb haridussüsteemi, tunneb hästi ja haldab oma valduses ning kataloogides olevat kaupa, kannab hoolt näidiste eest, viib läbi inventuure ja aruandlust. Müügiesindajalt ootame ka tõhusat tagasisidet, kuidas kaupa ja selle valikut parandada, et olla paremad ja lihtsustada ka müügiesindaja tööd. Meie kaubavalikuga saate tutvud kodulehel www.teemeise.ee ning otsustada, kas ja kuidas see teid kõnetab.

BrutokuupalkBruto kuus  € 1500 - 2500

Asukoht

    Tartu, Tartumaa, Eesti
    Ringtee 4

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Tiit Luide
A&T Trading OÜ varustab igapäevaselt Eesti haridusasutusi harivate, mitmekülgsete ja kaasaegsete õppevahenditega. Meie ettevõtte põhiväärtus ei seisne mitte ainult meie laias tootevalikus vaid eelkõige meie töötajates ja teenindusoskustes, mida oma klientidele igapäevaselt edastame. Oleme meeskonna-ettevõte ja esindame selliseid kaubamärke, mille kvaliteedis oleme ise veendunud ning soovitame kõikidele klientidele. Ettevõtte eesmärk on haridusasutustele mõeldud õppevahendite ja inventari valiku rikastamine Eestis ning aidata seeläbi pakkuda meie rahvale parimat ja kaasaegsemat haridust.

Ettevõtte kodulehthttp://www.teemeise.ee