30
Palga- ja personalispetsialsit
Ramirent Baltic AS
Palga- ja personalispetsialsit
Ramirent Baltic AS
Palga- ja personalispetsialsit
Ramirent Baltic AS

Palga- ja personalispetsialsit

Ramirent Baltic AS

Ootused kandidaadile

Oled suurepärane kandidaat kui Sul on varasem kogemus personalivaldkonnas ja majandusalane või personalitöö alane haridus (võib olla omandamisel). Oled kokku puutunud palgaarvestusega ning tunned töösuhetega ja palgaarvestusega seotud seadusandlust. Sa oled usaldusväärne, initsiatiivikas ja suurepärane suhtleja, võimeline kiirelt tegutsema ja lahendusi leidma, oled oma töös eesmärgipärane ja täpne. Valdad heal tasemel inglise keelt. Oled valmis oma tööaega jagama kahe kontori vahel, üks kontor asub moodulmajade tehases Jüri Tehnopargis Kütte tee 3, Lehmja ja teine Tallinnas Laki tn 11d.

Tööülesannete kirjeldus

Sinu vastutuse alla kuulub Ramirendi Eesti üksuse ja moodulmajade tehase palgaarvestuse teostamine. Sinu rolliks on olla koostööpartneriks moodulmajade tehase juhtidele igapäevastes töösuhetega ja personaliga seotud küsimuses. Ootame Sinu panust koolituste ja ürituste korraldamisel, töötajate värbamisel ja sisseelamise korraldamisel ning tööajaarvestuse ja töösuhete haldusega seotud ülesannetes. Saad kaasa lüüa nii Baltikumi kui grupiülestes personaliprojektides.

Omalt poolt pakume

  • stabiilne ja vastutusrikas töö kiiresti arenevas rahvusvahelises ettevõttes
  • igakülgne tugi töösse sisseelamisel
  • hea töö eest vääriline töötasu koos motiveeriva boonusprogrammiga
  • kaasaegsed töötingimused ja -vahendid
  • erialased koolitused ja arenguvõimalused
  • sporditoetus ja muud toetused erinevate perekondlike sündmuste puhul
  • mõnus meeskond ja meeleolukad ühisüritused
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Laki 11d, Tallinn

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Palgaarvestus Microsoft Dynamics AX

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Kristi Velbaum
56644920

Ramirent Baltic AS on suurim ehitusseadmete rendifirma Balti riikides. Ettevõttel on Baltikumis 41 osakonda, sealhulgas 15 osakonda üle Eesti. Rendime parima kvaliteediga tööriistu ja ehitusseadmeid ning pakume nimetatud seadmetega seotud paigaldus-, transpordi-, operaatori-, projekteerimis- ning konsultatsiooniteenuseid.

Meie visioon on pakkuda klientidele seadmete rendis konkurentsitult parimat teeninduskogemust. Meie missiooniks on sujuv teenindus naeratusega. Meie väärtuslikem vara on hoolivad ja positiivsed inimesed, kes toovad naeratuse meie klientide näole.

Vaata, milline on Ramirent tööandjana: https://tulemeile.ramirent.ee/



Ettevõtte kodulehthttp://www.ramirent.ee