52
Juristi assistent
Rozert OÜ

Juristi assistent

Rozert OÜ

Ootused kandidaadile

Reinvent Group on IT-ettevõte, kes töötab välja tarkvara lahendusi online mängude valdkonnas. Kasutameinnovaatilisi tehnoloogiaid ning loome uue mängukogemuse, mis seab mängija alati esikohale. Pakume ainulaadset võimalust kasvada kiiresti arenevas rahvusvahelises ettevõttes, saades ülemaailmsesettevõttes töötamise eeliseid.


Ootame oma õigusosakonda Sind,

JURISTI ASSISTENT


Meie juures on Sinu peamiseks tööülesandeks juriidilise osakonna igakülgne assisteerimine kõigis õigusvaldkondades eesmärgiga tagada grupi dokumentide ja tegevuse juriidiline korrektsus. Vastavalt oskustele pakume võimalust iseseisvaks tööks lepingute, ettevõttesiseste juhenditeja muude õigusdokumentidevormistamisel, töötajate nõustamisel õiguslikes küsimustes ja erinevate asutuste ning ametitega suhtlemiselõigusaktide tõlgendamisel.


Ootame Sind, kui Sul on juriidiline haridus (või oled seda omandamas), kasuks tuleb varasem õigusalane töökogemus. Oled korrektne ja täpne, oskad infot hankida ja seda analüüsida, Sulle meeldib töötada nii meeskonnas kui iseseisvalt, ei karda kiiret töötempot ja pinget, mitme asjaga korraga tegelemine vaid innustab Sind. Tööks on vajalik väga hea väljendusoskus inglise keeles nii suuliselt kui kirjalikult ja vene keele valdamine heal tasemel. Kindlasti ka väga hea arvutikasutamise oskus MS Office keskkonnas.


Pakume Sulle eneseteostuse ja arenemise võimalust ning hindamatut praktilist töökogemust rahvusvahelises kasvavas ettevõttes. Meie juures saad tööks ja arenguks vajaliku koolituse, igakülgse toetuse professionaalselt meeskonnalt ja sõbraliku tööõhkkonna, kaasaegsed töövahendid ja –tingimused. Meie hüvede paketis leiad spordi kompensatsiooni ning eraravikindlustuse.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Reinvent Baltics

Reinvent Baltics is an international software development company creating innovative technological solutions in areas such as sports, finance, and gaming industries. We are experts in intellectual betting systems for sports fans, which we build, modify and develop for our partners.

We design products convenient and simple for users. We develop functionality with complex mechanics, and constantly review our methods of operation that are familiar to the market - while striving to be the best on the market.