45
MICROSOFT DYNAMICS 365 NAV/BUSINESS CENTRAL KONSULTANT
Fujitsu Estonia AS
MICROSOFT DYNAMICS 365 NAV/BUSINESS CENTRAL KONSULTANT
Fujitsu Estonia AS
MICROSOFT DYNAMICS 365 NAV/BUSINESS CENTRAL KONSULTANT
Fujitsu Estonia AS

MICROSOFT DYNAMICS 365 NAV/BUSINESS CENTRAL KONSULTANT

Fujitsu Estonia AS

Otsime BC/NAV konsultanti Fujitsu Estonia tarkvara osakonda

Kui soovid anda oma panuse Eesti riigi majandusse läbi suurte avalike organisatsioonide ning eraettevõtete strateegiliste töövahendite arendamise, siis tule ja liitu meie meeskonnaga.

Microsoft Dynamics 365 ja NAV on võimsad tööriistad, mis on mõeldud ettevõtte erinevate strateegiliste tegevuste nagu raamatupidamise-, personali-, hankimise-, operatsioonide- ja projektide juhtimise tõhustamiseks ning omavaheliseks paremaks ühendamiseks. Käesolev tarkvara pakub kliendile erinevaid seadistamisvõimalusi ja lisatavaid valdkonnapõhiseid mooduleid. Fujitsu Estonia ERP meeskonna tööks on arendada kliendi vajadustele vastavaid mooduleid olemasoleva programmi loogikas.

Meie meeskonda rikastad Sa järgnevaga:

• kliendi vajaduste väljaselgitamine, sh äriprotsesside kaardistamine ja vajadusel detailne nõuete analüüs;
• Microsoft Dynamics 365 Business Central (Business Central/NAV) kliendikohane seadistamine;
• juurutatava funktsionaalsuse kirjeldamine BC/NAV toote baasil;
• arendusülesannete kirjeldamine arendajatele.
Täiendavat eelnevale on lisaks Sinu vastutusvaldkonnas: lahenduste dokumenteerimine sh kasutajajuhendite koostamine; klientide konsulteerimine ning koolitamine; väiksemate hooldusprojektide juhtimine; osalemine müügitöös (müügipakkumiste ettevalmistamine); BC/NAV toote arengu- ja uute võimaluste tundma õppimine.

Fujitsu Estonias meeldib Sulle, sest:

• Sul on võimalus toetada Eesti majanduse kasvu ja ettevõtete digitaliseerumist. Meie teenus, Dynamics NAV, teeb Eesti ettevõtete igapäeva elu mugavamaks ja turvalisemaks - tegemist on lahendusega, mis otseselt lihtsustab äriprotsesse ja aitab suurendada kasumit.
• Töötad rahvusvahelises ettevõttes, mis pakub stabiilsust ja kindlust, ning meeskonnas, kus koostöö on sujuv ja kõiki mõtteid ja ideid saab vabalt arutada.
• Sul on kaasaegne töökeskkond ja töövahendid – meie Tallinna Marienthali ja Tartu Tasku keskuse kontorites või Pärnu Martensi majas on olemas kõik võimalused mugavateks puhkepausideks ja tööd toetavad töövahendid.
• Pakume häid võimalusi enesearendamises, Sulle avaneb ligipääs LinkedIn learning ja Pluralsight keskkonda.
• Me peame väga oluliseks töö- ja eraelu tasakaalu, see tähendab, et pakume paindlikkust tööajas ja töökoha – ise saad valida tööpäeva alguse ja lõpu ja ka selle kas töötad kodus, suvilas või meie mõnusas kontoris.
• Alates teisest tööaastast saab kasutada 7 kalendripäeva lisapuhkust;
Spordikompensatsioon toetab trenni tegemist ja muid terviseprotseduure, et püsida alati terve; kui aga siiski peaksid haigestuma, siis haiguspäevad on hüvitatud.

Ootame Sind meeskonnaga liituma, kui Sul on:

• head teadmised finantsarvestuses, ostus/müügis ja lao arvestuses;
• kogemused töötamisel majandustarkvaradega, soovitavalt MS Dynamics;
• hea eesti ja inglise keele oskus.
Teadmised personali- ja palgaarvestuse valdkonnas on eeliseks.

Fujitsu Estonia Tarkvaraosakond tööandjana

Meid võid usaldada. Oleme maailmaturul tegutsenud juba aastast 1935 ja Eestis 1991. aastast. Ühe suurima IT-ettevõttena oleme Eestis tööandjaks ligi 400 inimesele. Pikaajaline kogemus võimaldab meil oma töötajatele pakkuda kindlustunnet ja stabiilsust. Oleme usaldusväärsed tervikuna, mis tähendab, et igale meie meeskonnaliikmele saab loota. 

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: 7 kalendripäeva lisapuhkust, haiguspäevade täiendav hüvitamine, igakuine spordikompensatsioon

Asukoht

    Eesti
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Microsoft Dynamics NAV/BC  Meeskonnamängija Eesti keel Inglise keel Teadmised finantsarvestuses

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Hanni Tomingas
+372 627 2308

Fujitsu Estonia on Jaapani päritolu rahvusvahelise IT-kontserni Fujitsu osa, mis on ka üks juhtivatest IT-teenuseid pakkuvatest ettevõtetest Eestis. Eestis oleme tegutsenud alates 1991. aastast. Pakume Eesti ja välisturule kvaliteetseid IT-täisteenuseid: nii süsteemide arendamist, hooldust kui ka remonti. Lisaks vastutame paljude suurettevõtete IT-toodete ostu ja tarneahela juhtimise ning IT-teenuste finantsjuhtimise eest Põhjamaades. Tehnoloogiatoodete valik ulatub lihtsatest sülearvutitest andmehalduskeskusteni.
Meie eesmärk on lihtsustada ettevõtete ja organisatsioonide tegevust uuenduslike tehnoloogiate ja teenuste abil.

Fujitsu Estonia kui tööandja
Innovatsiooni keskmes on inimesed. Meie juures töötab nutikate tehniliste uuenduste nimel mitmekesine ning professionaalne meeskond. Paindlik suhtumine, koostöö ja jätkusuutlikkus on väärtused, mis meid ühendavad. Oleme kindel ja laiahaardeline rahvusvaheline IT-ettevõte, kus saab avardada silmaringi ja tunda end tööalaselt turvaliselt. Jaapani juured ja kultuuripärand on õpetanud meid väärtustama pikaajalisi suhteid. Meie tööl on tähendus. Meie tegevus muudab maailma kõigi jaoks paremaks. Koos sinuga suuname tehnoloogia abil tuleviku ühiskonda.