41
Painutusoperaator
Inission Tallinn OÜ
Painutusoperaator
Inission Tallinn OÜ
Painutusoperaator
Inission Tallinn OÜ

Painutusoperaator

Inission Tallinn OÜ

Ootused kandidaadile

Ootame Sind oma meeskonda, kui Sul on eelnev tehniliste jooniste lugemise oskus, eeliseks on töökogemus painutuspingil, tahe tööd teha ja Sa oled õppimisvõimeline. Sul on täpsust ja pingetaluvust. Eesti keele oskus suhtlustasandil on eeliseks. Töö sobib ka naistele. Valmisolekut töötada kahes vahetuses.

Tööülesannete kirjeldus

Painutuspinkide (Amada, CoastOne) seadistamine vastavalt programmile. Lehtmetallist ja plastikust detailide tootmine. Materjalide ja detailide kvaliteedi kontrollimine vastavalt tööjuhendile. Tööde raporteerimine majandustarkvaras.

Omalt poolt pakume

Mentorit sisseelamise perioodiks ja väljaõpet kohapeal
Võimalust arendada oma oskusi (erinevad seadmed, töövaldkonnad)
Mitmekülgset ja põnevat tööd usaldusväärse ning stabiilse tööandja juures
Kaasaegset töökeskkonda ja töövahendeid
Isikliku sõiduauto kasutamise kompensatsiooni
Sõbralikku ja toetavat meeskonda
Tööaeg E-R: 06.30-15.00 ja 14.55-23.25
Töökoht asub Kalmari tee 12, Karla külas, Rae vallas, mis on Tallinna ringtee ääres (sõiduaeg Tallinna kesklinnast kuni 20 min ja pisut üle 12 km). Tööle tulemiseks on vajalik enda transpordi olemasolu.

BrutotunnipalkBruto tunnis  € 6 - 8

Asukoht

    Harjumaa, Eesti
    Kalmari tee 12, Rae vald

Tööaeg

  • Täistööaeg vahetustega

Oskused

 Automaatika Mehaanika Õppimisvõime Tehniline taiplikkus

Keeled

  •  Vene
Kontaktisik
Katrin Charles
51973845

HY-Tech Comp on mehaanika, elektroonika ja elektromehaanika lepinguline tootja ja koostööpartner. Valmistame klientidele nii seadmete osi kui ka suuremaid terviklahendusi kulutõhusalt, usaldusväärselt ja oskuslikult. Meiega teevad koostööd ennekõike tehnoloogiale spetsialiseerunud ning rahvusvahelisele kaubandusele keskendunud, keerukamaid lahendusi vajavad masina- ja seadmetootmise ettevõtted. Omame uut ja kõrgtehnoloogilist seadmeparki ning üldtunnustatud sertifikaate ISO 9001, ISO14000 ja OHSAS 18000. Meil on puhas ja korras tootmine ning toetame edumeelsust ja innovaatilisust.



Ettevõtte kodulehthttp://www.inission.com