26
Credit.ee OÜ
Jurist
Credit.ee OÜ

Ootused kandidaadile

Credit.ee’sse sobib inimene, kes on särasilmne meeskonnamängija. 

Vajalik juriidiline kõrgharidus (õigusteaduse magistrikraad võib olla ka omandamisel). Edukas kandidaat valdab puhtalt eesti keelt. Eelise annab vene keele oskus ja teadmised finantsvaldkonnast. Oluline on iseseisvus, korrektsus, täpsus ning kiire õppimisvõime.

Tööülesannete kirjeldus

Kõigi ettevõtte tegevusega seotud lepingute, sisedokumentide koostamine ja uuendamine. Suhtlus erinevate ametiasutustega. Ettepanekute tegemine juhtkonnale ja muudatuste elluviimine. Finantssektorit puudutavates õigusaktides orienteerumine ja rakendamine ettevõtet puudutavates dokumentides. Hagi avalduste ettevalmistus. 

Omalt poolt pakume

Pakume paindlikku tööaega ja soovi korral osalist koormust, arenguvõimalusi, väljaõpet ja koolitusi, stabiilset tööd ning vahva kollektiiviga meeleolukaid ühisüritusi.

Kandideerimiseks

Kandideerimiseks palume saata CV ja kaaskiri hiljemalt 07.06.2021 e-posti aadressile karjaar@credit.ee.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: Vajadusel paindlik töögraafik, sporditoetus

Asukoht

    Tartu, Tartumaa, Eesti
    Tuglase 19
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Juriidiline kõrgharidus Teadmised finantsvaldkonnast

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Jelena Bogdanova
59197917

Credit.ee OÜ peamine tegevusvaldkond on ettevõtete ja eraisikute finantseerimine. Credit.ee OÜ tegutseb finantsteenuste turul alates 19.02.2010 ja selle aja jooksul ettevõte on end tõestanud kui kiire, professionaalne ja kindel partner. Oleme aastate jooksul omandanud kogemusi, head reputatsiooni ja klientide usaldust, kellelt saame positiivset tagasisidet ettevõtte töö ja kollektiivi kohta. Meie juurde on koondunud kõrgetasemelised spetsialistid. Parim teenindus ning igale kliendile personaalse lahenduse leidmine – just see tõstab meid esile finantseerimise valdkonnas!


Ettevõtte kodulehthttp://www.credit.ee