12
Suvetöö - Asendusassistent
Manpower
Suvetöö - Asendusassistent
Manpower
Suvetöö - Asendusassistent
Manpower

Suvetöö - Asendusassistent

Manpower

Ootused kandidaadile

Projektides on oluline hea eesti ja inglise keele oskus, kasuks tuleb vene keele oskus. Lisaks MS Office tarkvara (Word, Excel, Outlook) kasutusoskus.

Kui oled praktiseerinud sekretäri tööd, Sulle meeldib inimestega suhelda, oled kiire õppija, proaktiivne, hea organiseerimisvõimega ning abivalmis, siis ootame Sind kandideerima.

Projekte tuleb jooksvalt ning need on erineva pikkusega!

Tööülesannete kirjeldus

Manpower on firma, mis teeb koostööd erinevate rahvusvaheliste ettevõtetega, pakkudes ka rendisekretäride teenust. Meie jaoks on väga oluline viia kokku meie kliendid parimate töötajatega. Tihti võib klient vajada mõneks päevaks, nädalaks või isegi kuuks asendussekretäri. Kui Sinu elukorraldus võimaldab pakkumistele kiiresti reageerida ning Sinu ajagraafik on paindlik, siis anna endast teada!

Töö asendussekretärina annab Sulle ideaalse võimaluse näha erinevaid töökeskkondi, omandada uusi kogemusi, õppida uusi oskusi ning saada uusi tutvusi. Samuti võib see olla suurepärane võimalus lisaraha teenimiseks!

Omalt poolt pakume

Hetkel on pakkumisel perioodid 10.-16.05.2021.

Töökoht asub Tallinna kesklinnas.

Tähtaeg: 30.04.2021  Lisainfo:630 6500.

Kandideerida saad lingi kaudu www.manpower.ee 

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 MS Excel MS Office MS Word MS Outlook

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Rutt Sardis

Manpower on üks tunnustatumaid personaliettevõtteid maailmas. Meil on üle 70 aasta rahvusvahelist kogemust töötajate värbamise ja renditeenuste alal. Me hoolime inimestest ja sellest, mis rolli mängib töö nende elus. Alates 2004. aastast oleme Eestis aidanud inimestel leida nende elu- ja tööstiiliga sobiva ametikoha. Kui sa alles sisened tööturule, otsid uusi väljakutseid või planeerid karjäärimuutust –meie Manpoweris oskame aidata. Unistuste töö leidmine on SINU võimuses.



Ettevõtte kodulehthttp://www.manpower.ee