141
Kaurits OÜ
Buldooserijuht
Kaurits OÜ
Kaurits OÜ

Buldooserijuht

Kaurits OÜ

Ootused kandidaadile

Erialane haridus (võib olla omandamisel) ja/või praktiline kogemus

Hea pingetaluvus

Lojaalsus

Iseseisvus

Valisolek komandeeringuteks

Auto kasutamise võimalus

Eesti keele valdamine

Tööülesannete kirjeldus

Töö buldooseriga teedeehitus- ja keskkonnaobjektidel; mehhanismi regulaarne määrimine vastavalt mehhanismi kasutusjuhendile; mehhanismi igapäevane visuaalne korrasoleku kontrollimine.

Omalt poolt pakume

Väljaõpet

Töö tegemiseks vajalikke vahendeid

Konkurentsivõimelist töötasu

Häid töötingimusi

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Harjumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Pingetaluvus Meeskonnatöö Suhtlemisoskus Eelnev kogemus ehitusmasinatel töötamisega Vastutustunne Iseseisvus Lojaalsus

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Ivari Ilusk
+372 505 1488

Rasketehnika rendile spetsialiseerunud osaühing Kaurits loodi 1998. aastal. Alates 2006. aastast kuulub Kaurits börsifirma Nordecon AS kontserni. Alates 2018. aasta sügisest on Kaurits Nordecon AS 100% tütarettevõte.

OÜ Kaurits peamised tegevusvaldkonnad on suuremahulised kaevetööd, seal hulgas teedeehitus, keskkonnaehitus ja sadamaehitus ning rasketehnika rent. Teenuste hulka kuuluvad veel buldooserite ja roomikekskavaatorite remont, varuosade ja lisaseadmete müük ning 3D modelleerimine ja masinjuhtimine.

Kaurits on tuntud kvaliteetse renditeenuse pakkujana. Kauritsa masinapargis on ligi 40 ühikut tehnikat (roomikekskavaatorid, buldooserid, pinnaserullid). Tehnikat juhivad oma ala parimad operaatorid. Suur osa masinapargist on varustatud 3D masinjuhtimisega. Koos võimekusega 3D-modelleerida ehitusprojekte teeb see Kauritsast ainulaadse ettevõtte nii Eesti turul kui kaugemal.

Ehituse töövõtul on Kaurits keskendunud suuremahuliste pinnase- ja kaevetööde teostamisele nii pea- kui alltöövõtu korras. Kauritsa võimas masinapark, oskuslikud operaatorid, insenertehniline personal ja pikaaegne kogemus võimaldavad teostada kvaliteetselt ja tähtaegselt kuitahes keerukaid pinnasetööde projekte.


Ettevõtte kodulehthttp://www.kaurits.ee