45
Norstat Eesti AS
Intervjueerija/telefoniküsitleja
Norstat Eesti AS
Norstat Eesti AS

Intervjueerija/telefoniküsitleja

Norstat Eesti AS

Ootused kandidaadile

Seoses töömahu suurenemisega, otsime oma rõõmsameelsesse kollektiivi telefoniküsitluste läbiviijaid. Töö on sobiv, kui armastad suhelda, oled rõõmsameelse ja optimistliku ellusuhtumisega ning hea tehnilise taibuga. Pakume omalt poolt paindlikku tööaega graafikute alusel, huvitavaid küsitlusprojekte ning toetavat meeskonda. Igakuine töötasu sõltub tehtud küsitlustest ehk sissetulekut saad ise suurel määral mõjutada.

Eriti hindame seda, kui oled varasemalt samalaadset tööd teinud või omad kogemust teenindussektorist. Oluline on vene keelne oskus suhtlustasandil.

Tööülesannete kirjeldus

Telefoniküsitleja viib läbi intervjuusid eesti ning vene keeles. Töö sobib ka õpilastele alates 15-aastat, pensionäridele ja teise töö kõrvalt lisatööks. Hea võimalus kõigile, kel pealehakkamist, teotahet ja püsivust!

Omalt poolt pakume

Kaasaegset töökeskkonda Valga südalinnas; tööd kasvavas rahvusvahelises ettevõttes; paindlikku tööaega; võimalust töötada ka täistööajaga; tööks vajalikku koolitust.

Kui tundsid end ära või tekkisid täiendavad küsimused, siis võta meiega ühendust!

BrutokuupalkBruto kuus  € 688 - 840

Asukoht

    Eesti
    Valga maakond, Valga vald, Valga linn, Vabaduse tn, 2/4 III korrus
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Töö kooli kõrvalt
  • Täistööaeg
  • Osaline tööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Arvuti kasutamine Suhtlemisoskus Google Chrome

Keeled

  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Karoliine Hommik
58626771

Norstat on Euroopa juhtiv andmekogumisettevõte, mis teostab andmekogumist kõigi meetodite lõikes alates veebiküsitlusest lõpetades telefoni- ning näost-näkku intervjuudega. Norstat tegutseb 12 riigis üle Euroopa.


Ettevõtte kodulehthttp://www.norstat.ee