42
B2B müügijuht Eesti
Viveo Health OÜ
B2B müügijuht Eesti
Viveo Health OÜ
B2B müügijuht Eesti
Viveo Health OÜ

B2B müügijuht Eesti

Viveo Health OÜ

➡️ SINU ROLL B2B MÜÜGIJUHINA

on uute äriklientide leidmine ja edukate kliendisuhete loomine ja hoidmine. Sa oskad planeerida ja prioritiseerida, vastutades oma müügiplaani, selle koostamise, analüüsi ja ülevaate eest.

⭐ SUL ON AINULAADNE VÕIMALUS

Müüa Eesti turul unikaalset tervisekindlustuse lahendust ja anda oma panus Balti riikide müügikasvu. Sa räägid kaasa uute toodete kujundamisel ja müügistrateegia loomisel ja aitad Viveol jõuda uutele tasanditele 🚀. Oma tööaja, koha ja ülesannete olulisuse planeerid sa ise, kuid sa ei ole üksi - Viveo poolt on sul olemas igakülgne professionaalne toetus!

Loomulikult liidame sind tööd alustades kohe ka meie tervisekindlustuspaketiga! Müügiinimesena teenid sa põhitasu ja müügist tulenevat lisatasu.

🔥 OMALT POOLT OOTAME

Kogemust ja know how'd B2B müügis ja B2B klientide võrgustikku. Suurepärane, kui oleksid varasemalt mõne kindlustustoote müügiga kokku puutunud. Kindlasti pead olema iseseisev tegija ja süsteemne läheneja, nii töö planeerimisel kui otsuste langetamisel.

Selleks, et olla klientidele suurepärane partner, aitavad Sind hea kuulamis-, suhtlemis- ja väljendusoskus. Pead valmis olema nii müügikõnedeks, kohtumisteks kui esinemisteks. Selles toetab sind kindlasti ka erinevate keelte valdamine: kõrgtasemel eesti keel, lisaks vene ja inglise keel.

Meie meeskonnale läheb korda tervisevaldkond ja Viveo missioon meditsiiniteenuste kättesaadavust oluliselt parandada. Kui ka sulle, siis hüppa pardale ja viime arstiabi 2025. aastaks 1 miljardi inimeseni maailmas 🚀🦄!

Vaata lähemalt: https://viveohealth.ee/

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Liis Paemurru
5212150

Täna ja edaspidi on tööandjatele oluline tagada töötajate tervislik heaolu töökohal - Viveo teenus on selleks tänuväärt abivahend! Kiire tervisemurega on otsekontakt arstiga ja esmaste uuringute-analüüsideni jõudmine kiire ja mugav, päriselt.

Viveo Health asutati 2017. aastal ja tegutseb täna Balti riikides. Ülemaailmselt pakub Viveo uuenduslikku telemeditsiini platvormi India, Brasiilia, Mehhiko ja Lõuna-Aafrika arstidele ja patsientidele. Täna töötab Viveos 60 inimest üle maailma.



Ettevõtte kodulehthttp://www.viveohealth.ee

Sarnased töökuulutused:

Finantsvaldkonna majandustarkvara lahenduste (ERP) KONSULTANT
BCS Itera AS
Tallinn

Tähtaeg: 25.04.2024
ENERGEETIKA TEADUR
Tallinna Tehnikaülikool
Kohtla-Järve

Tähtaeg: 31.05.2024
Aknapesija kõrgustes
Skyproff OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 19.04.2024