35
Tartu Terminal AS
Personalispetsialist - värbamine ja koolitus
Tartu Terminal AS
Tartu Terminal AS

Personalispetsialist - värbamine ja koolitus

Tartu Terminal AS

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tartu, Tartumaa, Eesti
    Kärkna küla, Tartu vald - Tartu kesklinnast 10 min sõitu
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Keeled

  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Kristiina Kangur
+37253446447

Terminal on kütuse jae- ja hulgimüüja ning kuulub 100% eesti kapitalile. Oleme ainulaadsemaid ettevõtteid Eesti kütuseturul – omame kõiki tarneahela lülisid alates kütusetsisternide ja -tankerite sisenemisest Eestisse ning lõpetades vedelkütuse toimetamisega lõpptarbija autopaaki - oleme Eesti Kütusepank.

Terminal on 50+ aastane kuid arengufaas on sarnane Start-Upile. Pidev kohanemisvõime ja hasart on meie evolutsiooni aluseks.Oleme töökad, õpihimulised, katsetamisjulged ning kombineerime oma kogemusi innovaatiliste ideedega.

Terminal on pereettevõte ning peresõbraliku ettevõtte märgis peegeldab meie arvamust, et (töö)pere liikmed on alati teineteise kõrval nii heas kui halvas ning era-ja tööelu logistika kõrgem matemaatika on täiesti lahendatav teoreem.

Meie 24 (peatselt 30) teenindusjaama on tuntud sõbralike teenindajate, kvaliteetse kütuse, suurepärase kohvi ning maitsvate toitude poolest.

Oleme Eesti Vabariigi aastatepikkune partner riiklike vedelkütusereservide hoiustamisel. Kärkna vetelkütuseterminal on Eesti siseturul üks suuremaid ja Lõuna-Eesti regioonis ainulaadne - mahutipargi kogumahutavus on 60 000 m³.


Ettevõtte kodulehthttp://www.terminaloil.ee