99
NORRA KEELE OSKUSEGA KASUTAJATOE AGENT Tartusse
Fujitsu Estonia AS
NORRA KEELE OSKUSEGA KASUTAJATOE AGENT Tartusse
Fujitsu Estonia AS
NORRA KEELE OSKUSEGA KASUTAJATOE AGENT Tartusse
Fujitsu Estonia AS

NORRA KEELE OSKUSEGA KASUTAJATOE AGENT Tartusse

Fujitsu Estonia AS

Otsime Fujitsu Estonia Kasutajatoe osakonda uut kolleegi!

Räägid norra keelt? Usud, et igale olukorrale leidub lahendus? Oled valmis alati uusi asju õppima? Sa ei karda eksida, küsida ja proovida? Kui jah, siis ootame sind kandideerima!

Kas Sinus peitub edukas agent?

Paljud IT-valdkonnas töötamisest unistavad inimesed ei tea, et kuigi head IT-teadmised on eelistatud, on olulisemaks pehmed oskused: tahe aidata, kannatlikkus, empaatia ja uudishimu. Hea agent teadvustab, et tema poole pöörduvad inimesed vajavad hädasti abi ja mõistmist. Nad on sattunud olukorda, kus peavad oma töö tähtajaks ära tegema, kuid on takerdunud tehnilistesse probleemidesse. Sel hetkel on klientide jaoks kõige olulisem probleemi kiire lahendamine.

Head IT-oskused tulevad kindlasti kasuks, kuid neid saab omandada ka juba tööl olles. Sisseelamise perioodil saad põhjalikud ja praktilised teadmised seadmete, tarkvara ning tüüpilisemate murede ja nende lahendamisviiside kohta. Pärast koolitust tööle asudes saad endale mentori, kes aitab sind alati, kui vajad abi.

Mida sulle pakume?

- Esimesest tööpäevast alates professionaalset IT-koolitusprogrammi ning sellele järgnevat väljaõpet. See toetab sinu arenemist tippspetsialistiks.
- LinkedIn Learning personaalset kontot.
- Ettevõtte kultuuri, mis väärtustab töö- ja eraelu tasakaalu.
- Ühtset meeskonda, kus igaüks on omamoodi erinev, kuid kus koos vallutatakse ühiselt eesmärke. Tööle tullakse rõõmuga ja tööl naerdakse palju, sest hea huumoriga inimesi meil jagub.
- Hea asukohaga kontorit Tartu Tasku keskuses, mille ruumid ja sisustus toetavad igakülgselt töö tegemist ning pakuvad häid võimalusi kohvi- ning lõunapausideks.
- Võimalust hoida end kursis IT-sektori arenduste ja uuendustega – see töövaldkond areneb iga päev.
- Üleüldisi ettevõtte boonuseid: seitsmepäevane lisapuhkus, spordikompensatsioon, haiguspäevade hüvitamine jne.

Miks on Fujitsu Service Deskis hea?

Paljusid alustavaid agente üllatab, et kui alguses ei oska, siis üsna kiiresti saab tunda end profina – ja see on väga hea tunne. Kliendid on suured äriettevõtted ning väga mõistlikud ja toredad inimesed! Üldiselt on nii, et kes Fujitsusse tuleb, see jääb väga pikaks ajaks. On ka neid, kes on vahepeal töötanud mujal ja siis tagasi tulevad. Paljud teevad arenguhüppeid ja liiguvad kõrgemale tasemele, kus on vastavalt ka kõrgem palk ja boonused.

Miks valida kasutajatoe agendi töö?

Kasutajatoe agendi töö on turvaline keskkond õppimiseks. Selles rollis saad tehnilised teadmised, koostöö- ja suhtlemisoskused, et saavutada edu IT-sektoris või teha edukat karjääri ükskõik mis valdkonnas. Paljud kasutajatoe agendi tööülesanded ja protsessid on standardsed. Kuna iga ettevõtte protsessid, tarkvara ja oskused erinevad eelmistest, tuleb aga mõnikord hüpata pea ees vette.

Kui sa oskad heal tasemel norra keelt, kõneled ka inglise keelt, oled valmis alati uusi asju õppima ega karda eksida, küsida ja proovida, siis ootame sind kandideerima!

Fujitsu Estonia Kasutajatoe osakond tööandjana

Meie juures töötavad professionaalid, kes hindavad kõrgelt hästitoimivat tiimitööd. Koos ületame takistusi, saavutame tulemusi ja tähistame võite. Tunnustame üksteist ja oleme oma inimeste üle uhked. Meie positiivselt meelestatud asjatundliku meeskonna on valmis Sind aitama ning toetama. Järgime meeskonnas lean-põhimõtteid, mis tagavad koostöö sujuvuse. Me kuulame ja usaldame üksteist. Inimestena oleme erineva taustaga: noored ja vanemad, maratonijooksjad, rahvatantsijad, loodussõbrad ja palju muudki. See aitab näha elu eri nurga alt ja lisab meie tegemistele värvi. Kindlasti leiad meie juures oma koha. Sinu mõtted ja ideed on teretulnud.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: 7 kalendripäeva lisapuhkust, haiguspäevade täiendav hüvitamine, igakuine spordikompensatsioon.

Asukoht

    Tartu, Tartumaa, Eesti
    Turu 2
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Täistööaeg vahetustega

Oskused

 Klienditeenindus Õppimisvõime Meeskonnatöö IT-Teadmised on eeliseks, kuid neid saab omandada ka tööl olles

Keeled

  •  Inglise
  •  Norra
Kontaktisik
Hanni Tomingas
+372 627 2308

AS Fujitsu Estonia
Fujitsu Estonia on Jaapani päritolu rahvusvahelise IT-kontserni Fujitsu osa, mis on ka üks juhtivatest IT-teenuseid pakkuvatest ettevõtetest Eestis. Siin oleme tegutsenud alates 1991. aastast.
Fujitsu Estonia kasutajatoe osakond on osa Fujitsu Soomest ja tunnistatud Põhjamaade parimaks kasutajatoe osakonnaks. Üheksas meeskonnas töötab ligi 200 inimest, kelle peamine eesmärk on toetada Põhjamaade suurettevõtete ja organisatsioonide töötajaid IT-alastes küsimustes ning lahendada nii lihtsamaid kui ka keerukamaid probleeme.

Fujitsu Estonia kui tööandja
Innovatsiooni keskmes on inimesed. Meie juures töötab nutikate tehniliste uuenduste nimel mitmekesine ning professionaalne meeskond. Paindlik suhtumine, koostöö ja jätkusuutlikkus on väärtused, mis meid ühendavad. Oleme kindel ja laiahaardeline rahvusvaheline IT-ettevõte, kus saab avardada silmaringi ja tunda end tööalaselt turvaliselt. Jaapani juured ja kultuuripärand on õpetanud meid väärtustama pikaajalisi suhteid. Meie tööl on tähendus. Meie tegevus muudab maailma kõigi jaoks paremaks. Koos sinuga suuname tehnoloogia abil tuleviku ühiskonda.