25
Tallinna Ülikool
Sisekommunikatsiooni spetsialist
Tallinna Ülikool
Tallinna Ülikool

Sisekommunikatsiooni spetsialist

Tallinna Ülikool

Kas Sinu kirg on kommunikatsiooni korraldamine kakskeelses töökeskkonnas? Tahad luua sünergiat ja olla meie-tunde tekitaja?

Tallinna Ülikooli turundus- ja kommunikatsiooniosakonnas saab tööd

SISEKOMMUNIKATSIOONI SPETSIALIST,

kelle töölaud on keskpõrand, kuhu koondub kokku kogu ülikooli olulisim teave. Sisekommunikatsiooni spetsialisti roll on see teave toimetada ning sisukalt, ajakohaselt ja ladusas kirjakeeles töötajateni viia. Lisaks uudiskirjade, teadete ja kutsete saatmisele saad selles ametikohas olla oluliste kõrghariduselu muutvate algatuste juures, analüüsida seni tehtut, katsetada info vahendamist erinevates formaatides ning olla Tallinna Ülikooli meie-tunde looja.

Sobival kandidaadil on:

*kõrgharidus või kõrgharidus omandamisel (kommunikatsiooni, avalike suhete, suhtekorralduse või nendega seotud valdkondades);
*vähemalt 2-aastane töökogemus kommunikatsiooniga seotud ametikohtadel;
*eesti keele ja ingliskeele oskus kõrgtasemel (C1);
*tekstide koostamise ja toimetamise oskus kõrgtasemel;
*veebihaldusplatvormi (soovitavalt Drupal), uudiskirjaplatvormide (soovitavalt Mailigen) ja kontoritarkvara (teksti-, tabeltöötlus- ja esitlusprogrammide) kasutamisoskus kõrgtasemel;
*väga hea projektijuhtimise oskus ja kogemus;
*suhtlemis-, eneseväljendus- ja läbirääkimiste oskus.

Uuelt kolleegilt eeldame võimekust osaleda sisekommunikatsioonistrateegia loomises ja siseveebi arendamises. Edukas kandidaat on algatusvõimeline, täpne, orienteeritud tulemustele, kohusetundlik, süsteemse mõtlemisega, analüüsivõimeline, kõrge pingetaluvusega ning tasakaalukas. Tutvu ka ametijuhendi kavandiga meie kodulehel https://www.tlu.ee/po/sisekommunikatsiooni-spetsialist

Ülikool pakub huvitavat ja mitmekülgset tööd, enesetäiendamise võimalusi, professionaalset, humoorikat ja toetavat meeskonda, stabiilset sissetulekut ja 35 päeva puhkust kalendriaastas.

Tööle asumine: esimesel võimalusel

Konkursil osalemiseks palume esitada elulookirjeldus ja motivatsioonikiri koos palgasooviga hiljemalt 25. aprilliks e-posti aadressile konkurss@tlu.ee märgusõnaga „Sisekommunikatsiooni spetsialist" või kandideerida läbi CV-Online süsteemi.

Lisainfo: Ele Arder, turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja, telefon +372 56 20 44 72, e-post: ele.arder@tlu.ee

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Narva mnt 25

Tööaeg

  • Täistööaeg

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Ele Arder

Tallinna Ülikool on avalik-õiguslik ülikool, mis toetab Eesti arengut teadustulemuste rakendamise, haritlaste ettevalmistamise, ühiskondliku mõttevahetuse ning akadeemilise partnerluse edendamise kaudu. Väärtustame professionaalsust, avatust, kvaliteeti ja ühtsust. Peame oluliseks interdistsiplinaarsust ja rahvusvahelisust ning kõrget taset õppe-, teadus- ja loometöös.

Sarnased töökuulutused:

Kiili Raamatukogu direktor
Kiili Vallavalitsus
Harjumaa

Tähtaeg: 30.04.2024
Osakonna sekretär ortopeediakeskusesse
Ida-Tallinna Keskhaigla
Tallinn

Tähtaeg: 30.04.2024
Projektijuht
Tervise ja Heaolu Infosüsteemide Keskus
Tallinn

Tähtaeg: 30.04.2024