17
OIXIO Digital AS
Ärianalüütik-konsultant tootmisvaldkonda
OIXIO Digital AS
OIXIO Digital AS

Ärianalüütik-konsultant tootmisvaldkonda

OIXIO Digital AS

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Siduri 3

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Pille Kalmu
Columbus on rahvusvaheline digitaliseerimislahendusi ja ärikonsultatsiooni pakkuv ettevõte. Oleme oma ala eksperdid ettevõtete digirakenduste kujundamise, arendamise, elluviimise, täiustamise ja haldamise valdkonnas.

Pakume terviklikku lahendusteportfelli, milles kajastuvad laialdased teadmised konkreetsest tööstusharust, ulatuslikud teadmised tehnoloogiavallas ning põhjalik ülevaade kliendi vajadustest. Oleme end 30 tegevusaasta vältel tõestanud ning teenindanud rohkem kui 5000 klienti üle kogu maailma.

Columbuse kõige olulisem vara on meie inimesed, kes teevad oma tööd südamega. Uued väljakutsed on need, mis meid käivitavad ja seeläbi annavad võimaluse korda saata midagi olulist. Lisaks mõtleme alati, kas on võimalik teha asju paremini, alati ootuseid ületades ja mitte leppides keskpärasusega.

Huvitavad ja arendavad projektid koos meeskonnaga, kellega vallutame mägesid, panevad meie silmad särama iga päev. Garanteerime paindliku tööaja, sest töö ja kodu tasakaal on oluline. Teil on võimalus võtta endale roll, mis sobib just Teie kogemuste ja oskustega. Hindame kõrgelt innovaatilisi ideid ning uudseid lähenemisi.

Liituge meiega!


Ettevõtte kodulehthttp://www.columbusglobal.ee