11
Finestmedia AS
Turunduspraktikant
Finestmedia AS
Finestmedia AS

Turunduspraktikant

Finestmedia AS

Description

Tere!


Mina olen Martin Lond ja olen e-kaubanduse valdkonnas toimetanud juba 8 aastat. Olen oma tiimi otsimas turunduspraktikanti, kellega koos anda hoogu e-kaubanduse kasvule! Meil on olemas turundusstrateegia ja läbi selle selged fookused ning tegevusplaan. Sina aitad meil oma tugevuste ja turundusteadmistega seda plaani ellu viia!

Milline saab olema sinu praktika sisu?  

  • Õpid süvitsi tundma e-kaubanduse telgitaguseid ja lood kontakte valdkonna professionaalidega.
  • Koordineerid koostöös partneritega mitmeid olulisi turundusprojekte algusest kuni lõpptulemuseni (sh koduleht, uudiskiri, osalus konverentsidel, juhtumiuuringud jne).
  • Juhid ja haldad sotsimaalmeedia kanaleid ning korraldad asjakohase sisuloome.
  • Algatad kampaaniaid ning kasutad Google AdWords`i võimalusi.
  • Panustad brändivideo loomeprotsessi.

See praktikakoht sobib sulle ideaalselt, kui …

  • Sa oled kursis, kuidas turundus toimib – oled õppinud või kogenud selle võimalusi ning omad häid projektijuhtimise eelduseid, et plaane ellu viia ning lõpptulemuseni jõuda.
  • Sul on huvi e-kaubanduse vastu.
  • Sa oled digivõimekas (tech savvy). Me ei oota, et sa oskad kohe kõike aga sinu hea sõber guugel aitab sageli välja.
  • Sa oled hea koordinaator ja suudad tegeleda ma mitme projektiga korraga.
  • Suhtlemine nii kirjas kui kõnes ei valmista raskuseid, sinuga on lihtne asju ajada ning oled partner, kelle peale saab kindel olla.
  • Sul on julgust ja pealehakkamist.
  • Valdad nii eesti- kui ka inglise keelt.

Mis sind kõige enam motiveerib?

Sulle meeldib kui sul on hea tegevusplaan olemas, millele juhinduda ning kolleegid/partnerid, kes tõttavad appi, kui vaja. Kuid üldjuhul on iseseisvus plussiks, mitte miinuseks. Hindad võimalust valida, kust toimetad ja millal toimetad – oluline on tulemus! Praktika ei saagi olla täiskoormusega töö, see on paindlik võimalus ja sobib tegemiseks ka kooli või teise töö kõrvalt. Pigem olla seotud pikemaajaliselt, et jõuda päriselt midagi olulist korda saata. Tegevust on minimaalselt 6 kuuks. Praktikatasu on hea boonus, aga kõige tähtsam on eneseareng läbi kogemuse ja uus suhtevõrgustik.

Finestmediast:

Finestmedia on Eesti kapitalil põhinev IT-ettevõte, kus töötab ühtehoidev seltskond mitmekülgselt andekaid tegijaid, keda ühendab soov panustada hästitoimivasse digiühiskonda. Meid innustab teadmine, et meie loodud lahendused aitavad muuta inimeste elu lihtsamaks ning organisatsioonide toimimist tõhusamaks. 

Olgu tegu kõigile Eesti inimestele vajaliku riigi e-teenuse või registriga, rahvusvahelise andmevahetusplatvormiga, suuräriettevõtte klienditeenindusportaali või väikefirma e-kaubanduslahendusega – tunneme siirast rõõmu ja uhkust selle üle, kui suudame muuta nende tegevust kiiremaks, mugavamaks ja kuluefektiivsemaks.

Finestmedia loodi 2000 aastal ning täna töötab ettevõtte Tallinna peakontoris ja Poolas, Gdanskis tegutsevas üksuses ühtekokku ligi 100 inimest.

Praktikakoht saab täidetud kohe, kui oleme õige inimese leidnud. Anna endast märku juba täna!

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Tartu maantee 80d, 10112, Tallinn

Tööaeg

  • Praktika
  • Osaline tööaeg
Kontaktisik
Pille-Riin Pillav

Finestmedia is a strategic digital transformation partner and a leading Baltic/Nordic ICT company, founded in 2000. Client services include expert consultation services and IT-solutions such as: e-government infrastructure solutions, government registries and databases, e-service and self-service environments and more. 

Finestmedia offers expert business analysis, creative engineering and reliable support for smooth operations; both for the public and the private sector.