63
ÄRITARKVARA KONSULTANT
Erply Software OÜ
ÄRITARKVARA KONSULTANT
Erply Software OÜ
ÄRITARKVARA KONSULTANT
Erply Software OÜ

ÄRITARKVARA KONSULTANT

Erply Software OÜ

Omalt poolt pakume

Tööalane kasv: hoolimata sellest, kas soovite õppida uut tarkvara, arendada tööalaseid oskusi või õppida lihtsalt midagi uut, julgustame töötajaid alati õppimisvõimalusi otsima.
Vinge ettevõtte kultuur: me usume mitmekesisesse kultuuri ning omame individuaalsust ja ainulaadsust. Meeskonnaüritused, ja kontorivälised tegevused lähendavad meie meeskondi.
Täisvarustusega köök: kas te ei saa tööpäeval ilma suupisteteta läbi? Ärge muretsege, me oleme teid kaetud. Meie köökides on rohkelt töötajate poolt soovitud suupisteid ja kõiki vajalikke vahendeid, et saaksite ise endale mõnusat ja tervislikku toitu valmistada. Ja kas me mainisime, et kõigis meie kontorites on kvaliteetsed kohvimasinad kõigile kohvisõpradele.
Tervis ja heaolu: teie tervis on meile oluline. Meile meeldib töö ja mäng tasakaalus hoida, mistõttu püüame pakkuda erinevaid treenimisvõimalusi - jõusaal, tennis ja joogatunnid on vaid mõned meie pakutavatest tervisevõimalustest.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: Puuviljad, maiustused, kohvjõusaal tennis ja jooga spordikompensatsioon, vahvad üritused töötajatele

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Kesklinn

Tööaeg

  • Täistööaeg

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Siret Viidakas

Erply, kes sellel aastal tähistab oma 10. tegutsemisaastat, on maailmas TOP 10 parima kassa- ja laotarkvara ettevõtete nimekirjas. Lisaks oleme saanud positiivset kajastust meediakanalites nagu BBC, The Wall Street Journal, The Guardian ja Financial Times.

Meie terviklahendust kasutavad tuntud brändid üle kogu maailma, nende seas Walt Disney, Elizabeth Arden, Porsche, Garmin jt. Erply tarkvara on täielikult kohandatav vastavalt iga äri vajadustele ja nõudmistele. 




Ettevõtte kodulehthttp://www.erply.com

Sarnased töökuulutused:

Projektijuht
Tervise ja Heaolu Infosüsteemide Keskus
Tallinn

Tähtaeg: 30.04.2024
nooremprojektijuht
Eesti Raudtee AS
Tallinn

Tähtaeg: 28.04.2024
Projektijuht
Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskus
Tallinn

Tähtaeg: 21.04.2024