260
Tarkvaraarenduse kutseõpetajad
Töötukassa vahendatud pakkumised

Tarkvaraarenduse kutseõpetajad

Töötukassa vahendatud pakkumised

Tööandja nimi

Kuressaare Ametikool

Tööülesanded

Õppetöö läbiviimine vastavalt õppekavale/moodulite rakenduskavale, õppematerjalide ja –vahendite ettevalmistamine, õppetööga seotud dokumentatsiooni täitmine, koostöö õppekavade ja rakenduskavade koostamisel jms õppetööalane tegevus.

Haridustase

bakalaureus

Nõutud keeleoskus

  • EN, kõne: B2, kiri: B2, kohustuslik
  • ET, kõne: C1, kiri: C1, kohustuslik

Omalt poolt pakume

Kaasaegseid töötingimusi, tervise- ja spordikulude hüvitamist, kolme tasustatud tervisepäeva aastas, võimalust osaleda rahvusvahelistes projektides, toetavat meeskonda, võimalust panustada õppekavade arendusse, täienduskoolitusi.

Kandideerimise info

Kandidaatidel palume esitada aadressile andra.veelaid@ametikool.ee järgmised dokumendid: *avaldus ja CV; * haridust tõendav dokument; * täienduskoolitust tõendavad dokumendid. Töösuhte kestus (tähtajaline/tähtajatu) sõltub kandidaadi vastavusest kvalifikatsiooninõuetele. Kuigi õpetajatöös eeldame vastavust kutseõpetaja kutsestandardites toodud nõuetele (https://www.kutseregister.ee/et/standardid/standardid_top2/?), ära kõhkle kandideerimast, kui oled vastava valdkonna/eriala spetsialist ja Sulle meeldib oma teadmisi ja oskusi edasi anda. Täiendavad küsimused on oodatud telefonil 522 3726 või e-posti aadressil jane.magi@ametikool.ee (Jane Mägi)

Tähtaeg: 09.06.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Kuressaare, Saaremaa, Eesti
    Saare maakond, Saaremaa vald, Kuressaare linn, Kohtu tn 22

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Osaline tööaeg
Kontaktisik
Andra Veelaid
53412372
Kuressaare Ametikool on Haridus- ja Teadusministeeriumi haldusalas tegutsev riiklik kutseõppeasutus, mis pakub esmast kutseõpet ning täiend- ja ümberõpet.

Ettevõtte kodulehthttp://www.ametikool.ee